nakkekoteletter smaker bedre og er saftige enn vanligekoteletter, kyllingbryst er magert tørt og ganske smakløst, derfor ruller vii den skinke, fyller med ost, krydder osv osv
I går serverte jeg ovnsbakte rotgrønnsaker og lammekoteletter med pesto. Ta fatet ut av ovnen og legg de ferdig brunete lammekotelettene over grønnsakene
Pølser, hamburger, koteletter, biff, grønnsaker, kommer inni denne kategorien. Mange restauranter bruker sagflis på bunnen av en langpanne iovnen, mens kjøttet legges på en rist over
I denne oppskriften kan man selvfølgelig bruke alle typer lammekoteletter, enten de er norske og kortreiste eller utenlandske slik som jeg i dette tilfellet bruker
Skrell løkene, og del dem i to. Bland sirup og sennep i en bolle. Fordel løkbitene, hvitløken og rosmarinen på kotelettene, og hell til slutt over senneps- og sirupsblandingen
Her har jeg laget denne deilige retten med nakkekoteletter, men den er nøyaktiglike god med kylling, lam eller storfekjøtt, så det er bare å velge dinfavoritt
måler og bruker en langpanne inniovnen eller en gryte oppå komfyren. Klippfiskboller servert med salat dekket av tyttebærdressing, rødbeter med roquefort, lammecarrè av Alpelam fra Lyngen og som finale, pannacotta med granateplegele og bringebær