Når vi snakker BBQ-marinade synes jeg det koreanske kjøkken slår det amerikanske lett. Men det er vanskelig å spise koreansk ute uten å helle i seg hva som føles som en god halvkilo sukker, og det blir det bare hjertebank og hodepine av, så det er like greit å lage en sunnere versjon hjemme
Første gang jeg fikk smake kimchi var da ei studievenninne fra Trondheim serverte lekre koreanske retter på koreansk aften, sammen andre matglade jenter
Koreansk wok med and. 19. 09. 2016 kl. 11. 20 i. 3. Vilt kjøtt. Ingen kommentarer. Det er mandag, ferien er over og vi er endelig på vei inn i en normal tralt, vi har spist mye ute, men endelig var det hjemmelaget mat på tapetet igjen
Koreansk pølselunsj. Idag dristet jeg meg til å lage en koreansk pølselunsj, dvs jeg har ingen aning hva det heter, men jeg så det i butikken på søndag, og synes det så utrolig godt ut
etter at jeg hadde tilbringt en stakket stund hos min gode venninne Kathrine ( som forøvrig også blogger om oppholdet her i Sør korea ) da var det Koreansk barbeque som sto på menyen
Koreansk salamander ( hjemmeskole naturfag). 22. 03. 2017 kl. 04. 35 i. Diverse. Ingen kommentarer. På turen igår kom vi over noe vi ikke vet hva er, hva naturlig er ville vi finne ut hva dette var
En helt vanlig vardagskväll letade jag runt efter recept på en koreansk ”bowl”, Bibimbap. Men allt jag hittade verkade så komplicerat – inte alls gjort för en vardag när maten måste fram på bordet snabbt
Ellers kan koreansk kimchi kan det ofte kjøpes på asiatiske importbutikker. 1 ss ssamjang (koreansk bønnepasta med chili -kan muligens erstattes med black bean paste og litt chili). 1 ss ssamjang (koreansk bønnepasta med chili -kan muligens erstattes med black bean paste og litt chili)