Av miljøhensyn er det sjelden jeg spiser kongereker/scampi. 10-15 rå kongereker. Tilsett vårløk og stek i cirka 1 minutt før du tilsetter kongereker og steker de til de er rosa, cirka 2-3 minutter. 10-15 rå kongereker
500 gram rå kongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet). 500 gram rå kongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet)
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler
Jeg kjøpte ferdig rensede kongereker i en asia-butikk og oppdaget til min store tilfredsstillelse at importøren har sluttet å markedsføre store reker som Scampi (sjøkreps)
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler
Kjært barn har mange navn, kjempereker, tigerreker, kongereker - blir også blir kalt scampi. Kjært barn har mange navn, kjempereker, tigerreker, kongereker - blir også blir kalt scampi