Ha deretter oppi paprika og hvitløk. Av miljøhensyn er det sjelden jeg spiser kongereker/scampi. 1 kinesisk hvitløk, finhakket. 10-15 rå kongereker. Tilsett vårløk og stek i cirka 1 minutt før du tilsetter kongereker og steker de til de er rosa, cirka 2-3 minutter. 1 kinesisk hvitløk, finhakket. 10-15 rå kongereker
Jeg kjøpte ferdig rensede kongereker i en asia-butikk og oppdaget til min store tilfredsstillelse at importøren har sluttet å markedsføre store reker som Scampi (sjøkreps)
kylling, fisk, kongereker eller kamskjell. Stekt løk, hvitløk og ingefær kjøres i en kjøkkenmaskin med mango, habanero, krydder og honning til blandingen er glatt
Som antakelig de første i Norge, selger ICA sertifiserte kongereker fra Stillehavet. Stek løk og hvitløk gylden, grovhakk persillen, legg i, og la alt putre litt
Finhakk hvitløksfeddene og litt chili dersom du bruker det, eller knus chipotlen med en morter. Stek kongerekene med hvitløk og chili/chipotle i olivenolje
»Her er kongereker også tatt med under navnet scampi. For å få en god saus koker du skallet og klørne fra sjøkrepsen og rekene med litt sitron, løk, hvitløk og noen dryss dill