Kongereker hvitløk oppskrift oppskrifter

Spansk paella med chorizo og kongereker

Spansk paella med chorizo og kongereker

Ha deretter oppi paprika og hvitløk. Av miljøhensyn er det sjelden jeg spiser kongereker/scampi. 1 kinesisk hvitløk, finhakket. 10-15 rå kongereker. Tilsett vårløk og stek i cirka 1 minutt før du tilsetter kongereker og steker de til de er rosa, cirka 2-3 minutter. 1 kinesisk hvitløk, finhakket. 10-15 rå kongereker
Meksikanske kjøttboller

Meksikanske kjøttboller

Panerte kongereker (Scampi)Sriracha og tomat vinger med yoghurt dipDel på. I en kjele, ha hakkede tomater, grovhakket løk, finhakket hvitløk
Garlic Shrimp

Garlic Shrimp

Jeg kjøpte ferdig rensede kongereker i en asia-butikk og oppdaget til min store tilfredsstillelse at importøren har sluttet å markedsføre store reker som Scampi (sjøkreps)
Tikka masala med scampi

Tikka masala med scampi

brunt sukker, chili, fullkornsris, gurkemeie, hvitløk, indisk, indisk mat, indisk mat med reker, ingefær, kokkos, kokkosmelk, kongereker, mandler, reker, ris, ristede mandler, scampi, tikka masala, tikka masala med scampi, tikka masala saus, vårløk
Mango/Habanero chilisaus

Mango/Habanero chilisaus

kylling, fisk, kongereker eller kamskjell. Stekt løk, hvitløk og ingefær kjøres i en kjøkkenmaskin med mango, habanero, krydder og honning til blandingen er glatt
Passato di fave con scampi

Passato di fave con scampi

Legg til et helt skrelt fedd hvitløk og fennikelfrø i en stekepanne med litt olivenolje. 2 hele hvitløk. 8 sjøkreps eller kongereker. 1 hel hvitløk
Spicy rekesalat med parmesanchips

Spicy rekesalat med parmesanchips

Finhakk hvitløksfeddene og litt chili dersom du bruker det, eller knus chipotlen med en morter. Stek kongerekene med hvitløk og chili/chipotle i olivenolje
Scampi på Wikipedisk

Scampi på Wikipedisk

»Her er kongereker også tatt med under navnet scampi. For å få en god saus koker du skallet og klørne fra sjøkrepsen og rekene med litt sitron, løk, hvitløk og noen dryss dill

Mangroveskogen i Brasil. Idyllen!

Sertifiserte kongereker. Stek løk og hvitløk gylden, grovhakk persillen, legg i, og la alt putre litt. Kongereker med asparges og vaktelegg