Kongen av krabbe oppskrifter

Kongen av krabbe

Kongen av krabbe

Så legger du på fenikkel, stykker avkongekrabbe, blåskjell samt sjøalgesalat hvis du ønsker det. Skulle bare mangle, kysten er jo invadert av disse herlige monsterene
Kanon til krabbe

Kanon til krabbe

Assyrtiko er kongen blant de lokale. Ti krabber, seks store og fire små, samt noen digre sjøstjerner hadde latt seg lokke av agnet, og de store krabbene fikk være med hjem
Ny milliard industri ?

Ny milliard industri ?

I Barentshavet vokser bestanden avsnøkrabbe eksplosjonsartet. Fisket er allerede i gang, men på feil side av grenselinjen mot Russland

Om dama bak bloggen, del II

Inspirert av Elsas nylige innlegg, og det faktum at dere likte så godt da jeg postet innlegget “Om dama bak bloggen“, kommer dette

Jonatan 9 måneder – Like lenge utenpå som inni.

Spesielt hvis far har vært en del «fraværende» i denne perioden. Noen barn begynner å krabbe, men ofte er dette en lang prosess der barnet prøver ut forskjellige måter å bevege seg på, alt fra å åle seg fremover på magen, til å sitte oppreist

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett. Vi ble tatt godt imot av en smilende og koselig servitør som viste oss til bordet, og mottok alle mine spørsmål med et stort smil
En kongelig nyttårsmiddag.

En kongelig nyttårsmiddag.

Med årene har man blitt mer bedagelig og sprenger ikke lenger postkasser men nyter dagen og kvelden med kongens tale på tv samt musserende vin og mat

Ylajali - Oslo

Menyen blir servert i en bok som avbildet over og rettene vi spiste kan du se under. Kyllingskinn & krabbeTrenger jeg å si mer, sprøtt og salt kyllingskinn og saftig krabbe
Pepperkrabbe med tagliatelle og blomkål

Pepperkrabbe med tagliatelle og blomkål

Tilsett grove biter av chili, ingefær, hvitløk. Ørjan Johannessens oppskrift på kongekrabben, lett komplementert med hva jeg hadde i kjøleskapet, var intet mindre enn fulltreff

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett. Vi ble tatt godt imot av en smilende og koselig servitør som viste oss til bordet, og mottok alle mine spørsmål med et stort smil