Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Det er faktisk bare å sette frem skåler med fisk, grønnsaker, ris, en bambusmatte og tilbehør, så kan man lage den nigiri sushien eller makien man har lyst på mens man spiser
Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Det er faktisk bare å sette frem skåler med fisk, grønnsaker, ris, en bambusmatte og tilbehør, så kan man lage den nigiri sushien eller makien man har lyst på mens man spiser
På denne menyen er det selvfølgelig kongekrabben som utgjør hovedingrediensen. Førstnevnte består av en pæreterte med både deilig karamell og iskrem som tilbehør, og passer perfekt til å runde av et godt måltid med
Av skalldyr brukte jeg kokte reker, kongekrabbe, dampede blåskjell og bløtkokte egg. Restene jeg tok med meg hjem ble servert som et tilbehør til en basilikum- og skalldyrsalat
Laks, tunfisk, reker, kongekrabbe, kamskjell eller annen sjømat. Er du lei av fredagstacoen. Vi garanterer god stemning når du serverer sushi med et godt følge i glasset
Vi kjøpte også råfrosset kongekrabbe, og ditto sjøkreps, eller scampi som det heter utenfor Norge. Tilbehøret tok vi fra eget hode, med det vi hadde i kjøkkenet
Maki variantene vi laget var med kongekrabbe, mango og avokado, og laks, avokado og vårløk. Sashimi(刺身) består av biter av rå fisk eller andre sjødyr og som serveres med tilbehør som for eksempel wasabi, syltet ingefær og soya
Bruker alt fra salmalaks, kveite, steinbit, reker, kongekrabbe, tunfisk etc. Av sauser og annet tilbehør varierer jeg mellom philadelphiaost, hjemmelaget majones, guacamole og diverse kesamsauser
Christin skulle servere kongekrabbe så vi tenkte lage litt festligt. Knapper, tilbehør og annet. Kvelden gikk så i kongekrabbe med hvitløkssmør, ponzu etter egen oppskrift (soyasaus, saft av 1/2 lime, saft av 1 mandarin, tommestor ingefær rives, tommelstor purre finfinhakkes = bland alt)
Oreo kjeksbunn. Knus Oreokjeks og pecannøtter i en food processor med hakkekniv. Bland med smeltet smør. Press kjeksblandingen godt ned i bunnen på en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm)