Kongekrabbe tilbehør oppskrifter

Kongen av krabbe

Kongen av krabbe

Stekt kongekrabbe med bulgur, risotto-style og sjøalgesalatNå er det ganske lett å få tak i rå kongekrabbe
#Sushifredag!

#Sushifredag!

Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Det er faktisk bare å sette frem skåler med fisk, grønnsaker, ris, en bambusmatte og tilbehør, så kan man lage den nigiri sushien eller makien man har lyst på mens man spiser

#Sushifredag!

Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Det er faktisk bare å sette frem skåler med fisk, grønnsaker, ris, en bambusmatte og tilbehør, så kan man lage den nigiri sushien eller makien man har lyst på mens man spiser
Pokermeny

Pokermeny

På denne menyen er det selvfølgelig kongekrabben som utgjør hovedingrediensen. Førstnevnte består av en pæreterte med både deilig karamell og iskrem som tilbehør, og passer perfekt til å runde av et godt måltid med

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett. linser og grønnkål, noe jeg synes var perfekt tilbehør
Krabbe med spicy saus

Krabbe med spicy saus

Jeg bruker kongekrabbe sammen med krabbeklør i den retten. Server med en god salat som tilbehør. Posted by Torill Anita
Kongemat til helga kanskje....

Kongemat til helga kanskje....

Ferdig kokte kongekrabbeklør regnes av mange for en delikatesse, og kan brukes som tilbehør i varme retter eller som egne kalde retter
Sushifredag

Sushifredag

Laks, tunfisk, reker, kongekrabbe, kamskjell eller annen sjømat. Er du lei av fredagstacoen. Vi garanterer god stemning når du serverer sushi med et godt følge i glasset
Piggvar i dag. Fra fiskebilen!

Piggvar i dag. Fra fiskebilen!

Vi kjøpte også råfrosset kongekrabbe, og ditto sjøkreps, eller scampi som det heter utenfor Norge. Tilbehøret tok vi fra eget hode, med det vi hadde i kjøkkenet

Japanske matgleder og super tenåring i sushilære!

Maki variantene vi laget var med kongekrabbe, mango og avokado, og laks, avokado og vårløk. Sashimi(刺身) består av biter av rå fisk eller andre sjødyr og som serveres med tilbehør som for eksempel wasabi, syltet ingefær og soya
Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Bruker alt fra salmalaks, kveite, steinbit, reker, kongekrabbe, tunfisk etc. Av sauser og annet tilbehør varierer jeg mellom philadelphiaost, hjemmelaget majones, guacamole og diverse kesamsauser

Kreativ helg i Askim

Christin skulle servere kongekrabbe så vi tenkte lage litt festligt. Knapper, tilbehør og annet. Kvelden gikk så i kongekrabbe med hvitløkssmør, ponzu etter egen oppskrift (soyasaus, saft av 1/2 lime, saft av 1 mandarin, tommestor ingefær rives, tommelstor purre finfinhakkes = bland alt)

Oreo Chocolate Truffle Bars

Oreo kjeksbunn. Knus Oreokjeks og pecannøtter i en food processor med hakkekniv. Bland med smeltet smør. Press kjeksblandingen godt ned i bunnen på en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm)

Ukemeny – uke 24

Fredag – Kongekrabbe på Crostini. Tirsdag – Ryggfilèt av torsk med digg tilbehør. Ukemeny – uke 24. jun 10, 2013