Du kan gjerne spise den naturell, men den er god med litt spicy krydder også. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Men, den er kjempegod å spise naturell også. Dagens fangst ble ferske reker fra Tromsø, kokt kongekrabbe og kamskjell, klare til gratinering i ovn med kantareller, sennepsaus, cheddar og urter
Pepper krab – kongekrabben fritert m tempura og vendt i saus. Jeg lagde den hjemme hos meg i dag, og siden min nærbutikk ikke hadde kyllingklubber naturell brukte jeg overlår fra Prior, Favoritt kylling ~ ble skikkelig digg det også
herlig kongekrabbe med hjemmelaget lavkarbo loff, hjemmelaget aioli med hvitløk og sitron, tynne skiver rødløk og masse masse sitron, lime og kvernet pepper
Legg på litt salat kongekrabbe, mangosalsa og avslutt med majonesen og grovkvernet pepper. 2 kg frossen kongekrabbe3 stk Pakistansk mango/honning mango3 chili rød/grønn3 dl majones1 s Heinz hot chilisaus1 potte korianderen neve bladpersille3 stk sjalottløk1 limefersk ingefærsalatChili/koriander majonesLag 3 dl majones eller bruk ferdigkjøpt, bland i 1 stk finhakket rød chili, grovhakk kotiander og chilisausMangosalsaRenskjær mangoen og kutt i terninger, finhakk 1/2 rød chili og 1/2 grønn chili og bland alt sammen med saften av 1 limeKongekrabben(jeg brukte krabben naturell)Rens krabben, kutt i passe store biter til å passe på et stykke brød(den størelsen du ønsker å bruke)Finhakk ingefær og sjalottløk. 1 minutt, legg i kongekrabben og stek videre i ett par minutter