Kongekrabbe med mango oppskrifter

Gratinert kongekrabbe med granateple ♫♪

Gratinert kongekrabbe med granateple ♫♪

Syrlig, fyldig smak av sitrus, grønne epler og mango. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
#Sushifredag!

#Sushifredag!

Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. ) Dette ble gjort som samarbeid med Godfisk
Kongekrabbe- og mangosalat

Kongekrabbe- og mangosalat

Skrell mangoen og ta ut kjernen. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. Du kan eventuelt bytte ut klørne av kongekrabbenemed kjøtt fra 1-2 hummere. 4-6 kongekrabbeklør. 1-2 modne mangoer

#Sushifredag!

Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. ) Dette ble gjort som samarbeid med Godfisk
En liten nyttårs meny.

En liten nyttårs meny.

En forrett som kan brukes som hovedrett også, er Salade Niçoise medkongekrabbe. Legg stykker av kongekrabbebein på toppen
Kongekrabbe med mangosalat

Kongekrabbe med mangosalat

Skrell mangoen og ta ut kjernene. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango
Sushifredag

Sushifredag

Laks, tunfisk, reker, kongekrabbe, kamskjell eller annen sjømat. Vi garanterer god stemning når du serverer sushi med et godt følge i glasset
Kongekkrabbe pintxos ala Barramon

Kongekkrabbe pintxos ala Barramon

Legg på litt salat kongekrabbe, mangosalsa og avslutt med majonesen og grovkvernet pepper. La ingefær og sjalottløk surre i panna med lit olivenolje i ca

Ferske vårruller

Er det slik at du har prøvd å fylle pannekaker alt fra vaniljekrem til kongekrabbe. Har du fått dosen med potetlefser for en stund

Japanske matgleder og super tenåring i sushilære!

Maki variantene vi laget var medkongekrabbe, mango og avokado, og laks, avokado og vårløk. Ikke bare har vi sett på tekniske duppeditter, kjøpt kniver og klappet hjort i Nara, men jeg var også så heldig at jeg fikk være med Wakako på matlagingskurs
Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Bruker alt fra salmalaks, kveite, steinbit, reker, kongekrabbe, tunfisk etc. Maki med salmalaks, agurk, mango og avocado

Kongekrabbe med salat av mango

Skjær kongekrabbebena på langs og ta ut kjøttet. Skrell mango og ta ut kjernen. kongekrabbeben, kokt. mango

Kongekrabbe med Rigatoni

Skjær mangoen i store biter langs kjernen og skjær deretter mangokjøttet fri for skall ved å legge skallet ned mot bordflaten og la kniven skli flatt med skallet til kjøttet løsner

Sushikurs på Hadeland

Wasabi- Japansk pepperrotNori- flak av tørket tang, brukes til makirullerGari- japansk syltet ingefærPanco- japanske ”brødsmuler” kan byttes ut med brødsmuler av loffAlle ingredienser, med unntak av panco kan kjøpes på vanlige supermarkeder, som SPAR og CC-mat