1. 6. 0. 2. 5. D. e. t. r. h. l. g. -. o. i. u. k. s. m. å. v. a. n. p. d. 4. I. ♥. j. b. V. (. ). F. S. ø. f. ,. y. P. A. B. H. 3. °. C. K. c. T. æ. w. M. O. Ø. J. U. N. E. *. L. G. r l
Bland boksen med kondensertmelk med karamellsaus på flaske til du får den karamellsmaken du ønsker. kremfløte 4 stk japp eller annen sjokolade med karamell karamellsaus kondenset melk
Bland sammen kokos og søtet, kondensertmelk. Kan man ikke bruke kondensert. Melkesjokoladeglasur. ♥ Til denne oppskriften er det viktig at du bruker søtet, kondensertmelk og ikke vikingmelk, som er usøtet
Vanligvis bruker jeg använda äggulor/eggeplommer når jeg lager glassen/isen, men denne gangen trengte jeg dem til noe annet, så jeg testet med kondensert mjölk (som jeg ofte användar annars når jeg lager glass/is), og det ble såå bra
Jeg brukte rålakrispulver og karamellene ble brune, men smaker nydelig da må si jeg foretrekker å bruke søt kondensertmelk til karamellene, men gøy å prøve ny oppskrift
Fudge laget jeg både med hvit sjokolade og melkesjokolade. Samme oppskrift med melkesjokolade. )60 ml kondensertmelk (søt type)60 ml sirup. 60 ml kondensertmelk