Dette er første gang jeg tester ut funksjonen kombidamp, på den nye komfyren min. Kombidamp. En kombinasjon av varmluft og damp, den bruker 25% damp og 75% varmluft
Jeg tilbereder retten med funksjonen kombidamp, som er perfekt til fisk og skalldyr. Kombidamp. Smakfull, nydelig mat, som kun skal kombidampes i max 10 minutter. Sett langpannen i ovnen og kombidamp retten i 8-10 minutter eller til blåskjellene har åpnet seg. Stekes i kombidamp, forvarmet ovn på 180 grader i 8-10 minutter ♥. Har du ikke stekeovn, med kombidampfunksjon kan retten dampes under stekefolie ved 200 grader i 12-15 minutter
Jeg stekte ribba på kombidamp funksjonen. Jeg dampet den først under folie på over og undervarme, men det er mulig jeg bare kunne satt den rett inn i ovnen på funksjonen kombidamp
Nå har jeg funnet ut en måte å lage grøt i kombidamp. Du kan godt ha i grøtrisen, legg brettet i hylle 2 i kombidampen, så helle over melken. Sett kombidampen på 100% damp, 45 min
Jeg stekte klippfiskgryten i kombidamp ovn. Sett kombidamp ovnen på 180ºC varmluft+damp, fyll vannskuffen med vann og stek retten på nest nederste rille i ca
Skift så til kombidamp omluftsgrill 170 grader og 10 % fuktighet i 40 minutt, sjekk hele tiden at det er vann igjen i panna slik at det ikke brenner seg
Jeg stekte lasagnen i kombidamp. Kombidamp. Sett kombidamp ovnen på 180 grader varmluft+damp, fyll vannskuffen med vann og stek lasagnen på nest nederste rille i 45 minutter. 180 grader kombidamp i 45 minutter ♫♫
Det var kjempeenkelt å lage sous vide i en dampovn. Her trengs ingen andre dyre sous vide maskiner. Det eneste som kan være greit å ha er en vakuum maskin