Kokt svinesteik oppskrifter

Rosmarin og vaktler

Reinsdyrkjøtt stekt eller kokt med rosmarin og løpstikke, skal gi kjøttet en utfyllende og god smak. Også koteletter og svinesteik blir merkbart bedre med litt rosmarin

Urtekunnskap: Rosmarin. Og vaktler!

Reinsdyrkjøtt stekt eller kokt med rosmarin og løpstikke, skal gi kjøttet en utfyllende og god smak. Også koteletter og svinesteik blir merkbart bedre med litt rosmarin
Vaktler med rosmarin

Vaktler med rosmarin

Reinsdyrkjøtt stekt eller kokt med rosmarin og løpstikke, skal gi kjøttet en utfyllende og god smak. Også koteletter og svinesteik blir merkbart bedre med litt rosmarin
Norsk Hamburger

Norsk Hamburger

Gryten ble kokt godt ut og søet ble silt sammen med steikesjyen og satt i kjøleskap den også. Dersom jeg husker rett så besto «Norsk Hamburger» av svinesteik på en loffskive, surkål, poteter og brun saus
Matgleder fra hagens spisskammer

Matgleder fra hagens spisskammer

Mild, men allikevel smaksrik, er den som stuing et godt følge til kjøttkaker, svinesteik og annet stekt eller kokt kjøtt