Oppskriftkoktrogn. Denne uken skal det bugne over av rogn på bloggen min. Tradisjonelt er rogn et matemne som er blitt verdsatt over hele kloden vår og noe naturfolk kunne reiste langt for å skaffe seg
Oppskriften på vinterens must, skrei med lever og rogn, ligger allerede på matbloggen, denne gangen velger jeg en helt enkel rett hvor skreifileten spiller hovedrollen alene
Kok asparges og hvitbete, finhakk når de er kokt. Rør forsiktig sammen med rogn. Nå er det veldig lenge siden jeg har publisert oppskrifter her, det har rett og slett vært så travelt at jeg ikke har fått tid til å sette meg ned med bloggen
tomater og grønn paprika kokt med squash og løk, gratinert og pyntet med hardkokte egg. Fra Apicius sin romerske kokebok kommer uttrykket «a scapese», hvor oppskrifter med bl
I nabolanda er dette klassisk sommarmat, ein sjømat-luksus som er prisa langt over kokte reker. Rekene tåler forbausande godt den intense røyksmaken som parfymerer skall, rogn og rekekjøttet