Koktlaks er enkelt å få til, uten å overkoke fisken. Server med kokte poteter, båtpoteter, risotto, salat, agurksalat, kokte grønnsaker eller del laksen i biter og bland i pasta
800 g laks i skiver. 1. Sett over potetene til koking. 2. Bland sammen vann, eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurk med ostehøvel og legg skivene i laken
Hvis du har rester av kokt fisk, det være seg hvit eller rød fisk, bør du lage fiskegrateng. 400 g koktlaks/ørret. Jeg hadde rester av 400 g ovnsbakt laksefilet med purre. 400 g koktlaks/ørret
laks i skiver. Her finner du de beste lakseoppskriftene. 1Ingredienser 800 g laks i skiver 2 l vann 6 ss salt 2 ts hel pepper Agurksalat 1 stk slangeagurk 2 ss vann 1 ss sukker 2 ss eddik 0
GA_googleAddAttr("Tag", "kokt-laks-med-agurksalat-og-sandefjordsmor"). Recipes from “Opplysningskontoret for Egg og Kjøtt” (The information Office for Egg and Meat) found at Matoppskrift
Jeg fikk smaksprøve av laksstekt/kokt i Creme Fraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. Laks brukes ofte både til lunsj og middag her i huset, og i dag stod det Fraiche laks på middagsmenyen
Serveres med kokt ris, papadum og nanbrød. 1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær2-3 rød chilli3-4ts currypaste1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller 1/2 kg reker1 boks kokosmelk2 sitronerSalt og pepper. 1 kg laks- eller ørretfilet med skinn
Ha hva du ønsker av tilbehør eller prøv med en enkel salat og ris kokt med spinat. Kan fort glemme bort hvor godt laks egentlig er… Er lett å gå til kjøttdisken når en skal velge middag
Server med kokt ris eller nudler. Laks teriyakisaus, mango, agurk og koriander - Dette er en sabla god kombinasjon som gir en spennende laksemiddag med herlig piff og friskt tilbehør - i skjønn harmoni