Når det er asparges å få kjøpt må du benytte sjansen for sesongen er så altfor kort. Asparges i seg selv trenger svært lite behandling og er nydelig i seg selv, men med dette tilbehøret blir retten en fantastisk fest
I dag skal jeg prøve meg på å dampe asparges. Fikk kjøpt frisk asparges fra butikken i finland. Heldigvis var jeg bare oppe en gang i natt og har sovet helt til halv åtte
Trekk aspargesene i ferdigkokt vann i ca. Finn fram asparges og bacon. damp aspargesene i ca. Plukk ut seks av aspargesene og surr en baconskive rundt hver av dem
Hvit asparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
kokt fullkornsris. Nå er det asparges å få tak i på butikkene. Har du kokt litt for mye ris til middag, er bønner og ris en fin måte å bruke den opp på
Ta opp aspargesen og ha den over i iskaldt vann med en gang den er ferdig kokt. I dag serveres den klassikeren som rene luxusutgaven, med asparges, seranoskinke og klassisk hollandés
Bruk en gaffel og kjenn om det er kokt. Dette er en veldig enkel, og utrolig god asparges rett. Det er aller best med hvit asparges og nå får man dem ferske
Serveres med kokt ris eller pasta. Kremet saus, svinefilet og asparges. 8 stk grønne asparges. Skjær asparges i 2-3 cm lange biter og dytt dem den i formen. 8 stk grønne asparges
Kokt hvit asparges. Rødvinskokt delikatesseløk og rødvinsirup. Hvit asparges. Grønn asparges har mange oppdaget, mens den hvite er for mange en ukjent delikatesse
3 - 4 kokte poteter. 2 hardkokte egg. 1 liten bunt asparges. Brekk av den neserste delen på aspargesen og kok den i lettsaltet vann i 2-4 minutter alt etter hvor tykke stilkene er, legg aspargesen i iskaldt vann straks den er kokt. 3 - 4 kokte poteter. 2 hardkokte egg. 1 liten bunt asparges