Tilsett kokosmelk og kyllingkraft i kjelen, og ha deretter i sukker, fishsauce og soyasaus. Tilsett redCurry og ingefær, og la det frese med i ett minutt
De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og RedCurryPaste, som du nå får på alle butikker. Har du kokosmelk og “currypaste”, er du sikret et godt måltid
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med currypaste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
Ha alle ingrediensene til currypaste (NB. Rød currypaste. ta ut frøene av chiliene hvis du ikke ønsker en sterk paste) i en høy arbeidsbolle og kjør til fin puré med stavmikser
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også redcurrypaste
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også redcurrypaste
Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte. koksmelk, kyllingkraft (jeg brukte vann og ett beger kyllingfond) og currypaste
Hell kokosmelken i en gryte og varm opp med hønsebuljongen. Redcurrypaste. Smak til med currypaste (forskjellig styrke på dem, noen må man ha mye av, andre mindre)
Essensen i suppen er currypaste og kokosmelk, så så lenge de to komponentene er med blir det godt. Når jeg tenker meg nærmere om, så tror jeg de må ha vært over middels inspirert av Thailand der, for en annen veldig god og enkel rett jeg virkelig fikk øynene opp for der er denne thailandskekyllingsuppen med rød curry