Bland sammen koksmelk, soyasaus, tomater, sukker ogcurry pasta. Pinsehelg på hytta, litt slitsom tur opp med truger, tung sekk og poser med god mat og drikke
Tilsett kokosmelkog kyllingkraft i kjelen, og ha deretter i sukker, fishsauce og soyasaus. Tilsett redCurryog ingefær, og la det frese med i ett minutt
Når buljongen er oppløst, tilsetter du kokosmelk, matfløte ogredcurry. Jeg brukte ikke bare kokosmelk, men litt matfløte ogsåog jeg brukte litt mindre kjøtt enn det skulle være, men det var mer enn nok
De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelkogRedCurryPaste, som du nå får på alle butikker. Har du kokosmelkog “currypaste”, er du sikret et godt måltid
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med currypaste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurrypasteog ingefær. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG I TERMINOLOGIENOG SI OVERTYRE
Redcurrypaste etter hva smaksløkene og magan tåler. Da er det godt å kunne klinke til med mat fra særdeles sydligere breddegrader… En litt sterk curry med reker og mango, en smak av sommer og sol