På bildet over har NRK lagt inn en oppskrift på Scampi fritti. Og de åpner med å si at «du kan bruke sjøkreps, men også scampi eller kongereker dersom det er lettere å skaffe»
Mot slutten av koketiden tilsettes scampi og koriander. Prøver å få tømt fryser for diverse for å kunne bake litt, og dermed ble denne suppa komponert i går for å få brukt scampiene
Kremet tagliatelle med scampi og masse grønnsaker. Som "kjøtt" til retten valgte jeg scampi som jeg hadde kjøpt frossen (men allerede kokt) og tint i kjøleskapet over natten
Mot slutten av koketiden tilsetter du paprika, squash og kyllingfilet i kjelen med risen. Scampien er byttet ut med kyllingfilet i tillegg til at vi har doblet mengden grønnsaker
Da beregner du i så fall bare lenger koketid og litt mer væske. Denne smakfulle ris- og tomatretten med scampi og sterk chorizo er super rask å lage med hurtig ris
På slutten av koketiden tar man renset og finhakket gurkemeie/tørket gurkemeie i. som for eksempel fisk, akkar, kreps, reker, krabbe, scampi, kylling osv
Stilkene fra bladpersillen (bladpersillen går i suppen på slutten av koketiden). Bruk derfor rå ferske reker, eller worst case rå frosne reker eller scampi
Stek scampi i varm panne i chilisausen. Tin og skrell scampi og legg i sweet chili til marinering i ca 30 min. ca 2 min, til scampi skifter farge fra. Trekke/ koketid ca 20 min. Se del 2 her 4 scampi pr
Denne gryta er også fort gjort å lage, fordi den berre inneheld grønsaker som treng kort koketid. Denne middagen vart til etter at eg hadde fått med meg heim ein boks med scampi frå ein fest vi var på som ikkje vart oppetne