Kok tortellini litt over halve koketiden som står på pakken. Jeg har brukt blomkål i dag, men du kan godt bruke brokkoli hvis du liker det bedre, og så smaker det riktig så godt med en grønn salat med tomater til denne pastaformen
Pass på koketiden, ikke kok for lenge, men slik at grønnsakene er hele – med litt tyggemotstand. Legg alt i en gryte, utenom blomkål, brokkoliog søtpotet
Jeg begynner med å tilsette potetene som trenger lengst koketid. Deretter tilsetter jeg blomkål, brokkoli, favabønner og pølsebiter til slutt som bare trenger et par minutter i gryten så er alt klart
Tilsett kjøttbollene mot slutten av koketiden. Men ogsåblomkål, brokkoli, søtpotet, persillerot, kålrot er eksempler på grønnaker som fint kan puttes i tomatsausen
Jeg pleier bare å bruke de grønnsakene vi har tilgjengelig, men som regel bruker jeg alltid løk, potet og gulrot - i tillegg bruker jeg gjerne brokkoli, erter, fennikkel, kålrot, blomkål etc