Ikke bare er dette en superdeilig kokebok, men det er en superfin billedbok. OleMartin Alfsen, som også er en kjent tv-kokk fra Firestjerners middag, har gjort suksess med andre supergode kokebøker før og denne skuffer ikke meg i alle fall
Jeg har blitt inspirert av oppskrifter jeg har funnet i KK Spis, Familiekokeboka av Tom Victor Gausdal og OleMartin Alfsen og Enestående Mat , men slik den presenteres her er det min egen
Oppskriften er hentet fra Familiekokeboka til Tom Victor Gausdal & OleMartin Alfsen. Disse to har laget en genial kokebok som har blitt en personlig favoritt
INDISK YOGAGRYTE – også hentet fra samme kokebok og som er en gjenganger på mitt bord. OG, den var ikke så flytende som OleMartin skulle ha det til siden jeg til slutt jevnet den med maizena
Ovnsbakte, forkokte poteter a la OleMartin Alfsen. Han understreka at det er ei verd av forskjell mellom den eksperimentelle kokekunsten, eller molekylære gastronomien han og Blumenthal har vidareutvikla, og den matlaginga du, eg og våre mødre og fedre har stått for opp gjennom historia
Dette var dagen da siste Godt Levert-boks ble pakket ut på kjøkkenbenken, og etter en litt turbulent start, rullet retten trygt på plass ved hjelp av kjøreplanen fra OleMartin Alfsen
Verdens eldste kokebok har flere oppskrifter med olivenolje. på kolestrol og blodtrykk. De mettede fettsyrene i dyrisk fett forhøyer kolesterolinnholdet, de umettede i planteoljer nedsetter begge slag kolesterol, både det gode HDL, og det «dårlige» LDL-kolesterolet