Men den lager seg jo selv så det er jo bare å la den stå og koke mens du lager resten av maten. Ved siden av serverte jeg stekte grønnsaker og svartris
rør så inn maisenna blandingen og rør til sausen koker og tykner. og server med ris. 2 ss skylte og avrente svarte bønner 3 ss ketjap manis (søt soyasaus) 1 ss kinesisk risvin 1 fedd hvitløk (knust) 1 ts sukker 4 ss peanøttolje 1 løk i båter 500g biff strimler 1/2 ts finhakket fersk ingefær 1 ts maisenna blandet med 1 ss vann 1 ts sesam olje. ha bønner, ketjap manis, risvin og 4 ss vann i en liten bolle og bland det sammen
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Linser og riskoker sammen og toppes med stekt løk. I alle fall hvis du følger oppskriften (som jeg har gjort nedenfor) i den relativt ferske kokeboken Jerusalem av kompanjongene Yotam Ottolenghi og Sami Tamimi
La alt koke til det får en grøt konsistens. Skyll ris og bønner, åpne kardemomme kapselen. De hele krydderne som kokes med helt til retten er ferdig, kan tas ut før servering