Den kraftige steinbitfileten er lett rosa i fargen, som garanterer fersk vare. 1/2 purre per person legges i gryte med damprist og litt kokende vann under
Mens poteter og blomkål koker kan du gjøre klar fisken. Denne oppskriften bruker jeg noen ganger som den er, andre ganger bytter jeg blomkål med søtpotet, bytter spekekskinke med bacon eller velger en annen type fisk (på bildene har jeg brukt steinbitfilet)
800 gram kveite, breiflabb eller steinbitfilet med skinnet på. Ha deretter i fiskekraft og kremfløyta, og la sausen koke i minst eit kvarter, gjerne opp mot 25 minutt. 800 gram kveite, breiflabb eller steinbitfilet med skinnet på
fløtegratinerte poteter, hvor en gjerne bare har fløten rett oppå potetene, så bør en koke fløten litt først her, fordi steinbit blir mye fortere ferdig
Aspargesbønnene trekkes i kokende vann i noen minutter. Steinbitfilet. Steinbitfileten krydres etter ønske, og stekes på medium varme til den er gyllen 400 g søtpotet
Tilsett tomatene, soyasaus, sukker og sitronsaft, og la det koke i noen minutter. Etter inspirasjon fra Trines Mektige Matbloggs Torsk med ratatouille bestemte jeg meg for å lage steinbitfilét med ratatouille i dag