Koke steinbitfilet oppskrifter

Ovnsbakt steinbitfilet

Ovnsbakt steinbitfilet

* steinbitfilet * poteter * pastinakk * litt melk og smør * salt og pepper. Overskriften er nesten hele oppskriften
Steinbitfilet med karrisaus

Steinbitfilet med karrisaus

Mens vannet koker opp skreller du gulroten og vasker purren godt slik at det ikke er jord eller sand igjen inni
Steinbitfilet i stekeovn

Steinbitfilet i stekeovn

Den kraftige steinbitfileten er lett rosa i fargen, som garanterer fersk vare. 1/2 purre per person legges i gryte med damprist og litt kokende vann under
Fiskemiddag?

Fiskemiddag?

Mens poteter og blomkål koker kan du gjøre klar fisken. Denne oppskriften bruker jeg noen ganger som den er, andre ganger bytter jeg blomkål med søtpotet, bytter spekekskinke med bacon eller velger en annen type fisk (på bildene har jeg brukt steinbitfilet)
HVITVINSDAMPEDE BLÅSKJELL ER UTROLIG GODT

HVITVINSDAMPEDE BLÅSKJELL ER UTROLIG GODT

Ha i hvitvin og la det varme til det nesten begynner å koke. Så jeg serverer det på dype fat med grillede steinbitfileter og stekte potetskiver
Steinbit med yellow curry og søtpotet

Steinbit med yellow curry og søtpotet

Mens potetene koker kan du begynne å skjære brokkoli, paprika og vårløk i biter. Ha i kokosmelk, fløte og currypaste og la det koke litt inn
Vårlig steinbit med urtelokk

Vårlig steinbit med urtelokk

4 jevne stykker steinbitfilet à ca 180 g. Kjør loff til smuler i en hurtigmikser. Tilsett urtene og kjør videre til en lysegrønn masse
Salme for ein sjeldan steinbit

Salme for ein sjeldan steinbit

800 gram kveite, breiflabb eller steinbitfilet med skinnet på. Ha deretter i fiskekraft og kremfløyta, og la sausen koke i minst eit kvarter, gjerne opp mot 25 minutt. 800 gram kveite, breiflabb eller steinbitfilet med skinnet på
Fløte og parmesangratinert steinbit

Fløte og parmesangratinert steinbit

fløtegratinerte poteter, hvor en gjerne bare har fløten rett oppå potetene, så bør en koke fløten litt først her, fordi steinbit blir mye fortere ferdig

Klar fiskesuppe

Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca. 400 g steinbitfilet eller annen hvit fisk. 1. Kok opp fiskekraft
Steinbitfilét med ratatouille

Steinbitfilét med ratatouille

Tilsett tomatene, soyasaus, sukker og sitronsaft, og la det koke i noen minutter. Etter inspirasjon fra Trines Mektige Matbloggs Torsk med ratatouille bestemte jeg meg for å lage steinbitfilét med ratatouille i dag