Stek seifilene i noen minutter på hver side i en varm panne med smør og olje. Server den stekte seien på varm gulrotpuré og topp med løk- og purrekompotten
Del seien i mindre biter og legg over i fatet. En pakke sei, 400 gram (godt tint hvis frossen). Om du ikke har ferdige kokte poteter, start med å koke 3 - 4 poteter. Fordel tomatsausen og strø over parmesan En pakke sei, 400 gram (godt tint hvis frossen)
Rør godt med en visp og la dette koke i ca ett minutt. Skjær seifileten fri for bein. 700 gram seifilèt. eks 3 x 3 cm) Legg dem i kokende, lettsaltet vann. Relatert 700 gram sei. 3 x 3 cm) Legg dem i kokende, lettsaltet vann
Hjemmelaget fiskegrateng med selvfanget sei fra Hitra og villpepper fra Madagaskar. I sommer hadde vi alle slekt og venner med på fisketur i pappas store seilskute
ca 400 g seifilet (jeg brukte frossen fisk fra Kiwi), i terninger på ca 2×2 cm. Enkel thaigryte med sei og søtpotet ca 400 g seifilet (jeg brukte frossen fisk fra Kiwi), i terninger på ca 2×2 cm 1 stor søtpotet, skrelt og i mindre biter
seifilet, uten skinn og ben. Se alle de deilige seioppskriftene her. 1Ingredienser 600 g seifilet, uten skinn og ben 2 stk løk, finsnittet 1 ss olivenolje 1 ss finhakket gressløk 8 stk små poteter 100 g spekeskinke, i tynne strimler litt olje til steking litt hakket persille litt salt, pepper Send handlelisteStart med løken. Skjær seifileten i 4 jevnstore stykker, dryss dem med salt og pepper, drypp olje over og legg dem i en ildfast form