Stekt ris med kylling er en klassiskmiddag som er godt, sunt og enkelt. Hvis du kombinerer med kyllingitillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
Populær og næringsrikrisrett med kylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfellefullkornsris. Dette er en rett hvor du rett og slett bruker de grønnsakene du har i kjøleskapet, for variasjon fryder
Renn av i godt med kaldt vann så kokeprosessen stopper. Server paprikaene varme (men ikke rett fra stekeovnen) eller ved romtemperatur, med tomatsausen over og gjerne med littfriske urter over og yoghurt til
Mens de steker så skal risenkokes. Denne varianten er av det milde slaget, men hvis du vil ha den mer spicy anbefaler jeg å tilsettefinhakketchili mot slutten av koketiden
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dryss litt oregano på dem med en gang de er tatt ut av ovnen. Kok ris etter anvisning på rispakken. Denne retten kan jo lages så sterk eller svak man vil eller liker
Det meste lager seg selv iriskokeren og istekeovnen, og tar ikke så veldig lang tid. Men du kan fint lage risen først, og deretter kyllingen mens risenkoker
Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm ris salat. Nå var det allerede gått to uker og vel så det sidensisteoppskrift jeg delte med dere