Legg rullen i kokende vann og la den trekke på svak varme i ca. Sylte har blitt en tradisjon her i huset hver jul, men i år hadde jeg lyst til å prøve meg på ribberull også
Det skal ikkje fosskoke, berre såvidt syde. Ribberull høyrer til på påleggsfatet til jul. Ribberull er langt enklare, du får ribbe overalt, og terskelen er langt lågare for å gå i gang
Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus. På Sardinia blir ribberullen kalla «porceddu» og blir steikt i vedfyrte omnar med einer og myrt over glørne
Dei mindre møre stykka bør du gi lang steike- eller koketid på lågare varme. Porchetta kan omsettast til ribberull på norsk, for ribba er jo ei flott råvare heile året, ikkje berre til jul
La det hele koke på lav temperatur til all nesten all væsken er redusert bort. Ribberull og surkål04. Fiken er en del av snadderet som holder julen til
Hell i en skvett kokende vann og noen biter gulrot, hvitløk og en halv rødløk. Det som er litt gøy med ribberull, er at du kan lage den litt før jul, og fylle den med hvitløk og urter
Tortillaruller med ribberull, rødløksrelish, eple, ruccola og rømme. Legg relish (avkjølt), ruccola salat, ribberull, grønne epler i biter og litt rømme på midten i hver lefse,
Rør i kålen til alt begynner å bli myktTilsett krydder og sukker og la blandingen koke i en times tid på middels varmeSmak tilSurkål er bedre når det varmes opp igjen, etter smaken har satt seg litt