Koke rådyrstek oppskrifter

Langstekt rådyrstek

Langstekt rådyrstek

I dag har jeg brukt rådyrstek på drøye 2 kg. Langstekt vilt er alltid - ALLTID - vellykket. Og det lager seg (nesten) selv

Rådyrstek med normannasaus

Bland marinaden og legg i steken. La den marineres i ca 1 døgn. Ta den opp og gni den inn med salt. Smør matfett på et stykke aluminiumsfolie og legg det over steken

Rådyrstek

La det småkoke til en smakfull kraft til å spe steken med. Skjær ut benet på steken, knekk det og legg det i kaldt vann, kok det langsomt opp, skum godt

Soppgratinert rådyrstek

La det koke i 5 minutter. Skjær steken i skiver og legg skivene i en ildfast form. Rens og skjær soppen i skiver

Rådyrstek med kål og svartrøtter

Sausen lager du ved først å koke ut langpannen med vineddiken, tilsett kraften eller buljongen, og la det koke sammen til en god smak sammen med salvie, løk, timian og selleri