Når alt er ferdigstekt har du de brunede hønebitene, baconen og fond/rødvin sammen i en stor gryte med lokk som kan settes i stekeovn, jeg bruker Mieles gourmetpanne
Gni kjøttet med pepper og salt, og brun det godt på alle sider i stekepannen med smør. Den består av en hanekylling kokt i rødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
Hønsekraft med hvitløk,chili, Ingefær,vintergrønnsaker,svinekjøtt,kokosmelk og bokhvete-nudler varmer godt, og passer dessuten fantastisk bra som hyttemat siden alt skal i samme gryten
Moses sammen med rikelig med smør og litt av kokevannet, smak til med salt og pepper. Har sett en oppskrift hvor lam brukes i stedet for hane i coq au vin (All respekt for hanene, er vel oftest høne/kylling…
TILSETT FLØTEN, OG TO ESTRAGON STILKER, OG LA DET KOKE OPP IGJEN. I en tørr panne har du i sesamfrøene, ogsteker dem på middels varme til de begynner å skifte farge
Skroget fra en nyoppdelt kylling eller høne. Nylaget hønse- eller kyllingkraft, brennesle, en løk, skvallerkål og creme fraiche, er det som skal til for å få denne suppen god