Skjær av brokkolitopper, ha disse i kokende varm til de er såvidt møre. Men nåh…lammekoteletter…. Hell av kokevann, fordel brokkoli i ildfast form som er penslet med olivenolje
Her som flott følge til lammekoteletter. 4 lammekoteletter1 bunt bladpersille3 fedd hvitløk1 kvast oregano (eller 4 ts tørket oregano)3 ss rødvinseddik1 chili, eller 1/2 ts chiliflakHavsalt og pepper2 dl olivenolje. 0 4 lammekoteletter
1 kg lammekoteletter. 1 kg lammekoteletter. Costatine d’Agnello alla safferana. Det er tid for lam, og i dag prøves en oppskrift vi fant i et italiensk mat tidskrift
Lammekoteletter Tandoori. Lammekoteletter med chimichurri. Lammeskankene blir fantastisk gode når de får stå å godgjøre seg lenge og vel i ovnen sammen med ingredienser som setter masse prikker over i'ene
Hell deretter en dl til og la det koke inn. 4 lammekoteletter/lammesadel 500-750 g. Slå over 1 dl med øl, og la dette koke inn. 4 lammekoteletter/lammesadel
Ha tomatene i kokende vann i ett minutt, ha de så i kaldt vann. Vi spiste grillede lammekoteletter, lammeskank, seabass med spinat og hollandaise (bedre saus til fisk skal man lete lenge etter), bouillabaisse, hummer og vi prøvde flere typiske tyrkiske retter som var super gode
Når vannet når kokepunktet legger du lokk på og tar kjelen av varmen. Siden jeg allerede har sunget min klagesang i dag, så kan jeg nøye meg med å komme med en rask liten oppskrift på lammekoteletter