Hvis du har fanget hummer så må hummeren kokes først. Gjør klar scampien. Ha oppi scampiene. SCAMPI RISOTTO (ca 20. ca 2 SS Olivenolje3 sjalottløk2 fedd hvitløk2 dl risottoris1 dl hvitvin (jeg brukte det jeg hadde hjemme…men en tørr hvitvin anbefales)2 dl kraft (jeg brukte ande buljong, men kylling buljong kan også brukes)2 dl vann (som skal fylles på etterhvert)en liten klype safranca 100 gr scampisaltpepper. Deretter hell oppi 1 dl med kraft og 1 dl hvitvin. Den kokes naturell i ca 20. 2 dl kraft. ca 100 gr scampisaltpepper. 1 dl med kraft og
Vri av halene, ta vare på hodene, de du ikke bruker til pynt kan du koke en deilig kraft på. Emmyprisvinnende TV-programleder, kokebokforfatter og restauratør
La kraftenkoke til grønnsakene er møre og tilsett deretter nudler. Jeg har brukt scampi i denne, men egentlig synes jeg suppen klarer seg helt fint uten proteiner (med unntak av kraften), så server gjerne uten
La det koke opp før du har i kyllingen og den skivede soppen. Jeg liker at den er ganske fyldig, men du kan gjerne lage en tynnere suppe ved å tilsette litt kraft eller buljong
La det småkoke i ca. Denne oppskriften tar høyde for at du ikke har kokt en fiskekraft på forhånd. Scampi snackKokt laks med pesto i mikrobølgeovnDel på
De benyttes til topping – skal ikke koke med i suppen. kyllingkraft,. Sil over suppekraften og kok opp. Du kan erstatte kyllingkraft med rekekraft hvis du har det
Bruker du heimelagd spagetti, treng den truleg berre eit minutt koketid. Men dersom du vil ha ein litt meir smaksintens saus, heller du skjell og scampi over i eit dørslag, og lar krafta renne tilbake steikepanna
Sidan me er fryktelig glad i blåskjell kraft, brukte me denne krafta som utgangspunkt. Scampi. Så før me byrja dampa me blåskjella, og satte blåskjell og krafta til sides
Risotto er en italiensk ris-rett hvor hvor risen kokes i kraft til en kremet konsistens. Det er viktig at du ser små kokebobler forme seg mens du driver med denne prosessen, men ikke la det koke så mye at all væsken fordamper for fort