Koke kraft scampi kraft oppskrifter

SCAMPI RISOTTO M/OVNSTEKT HUMMER & HVITLØKS ASPARGIS

SCAMPI RISOTTO M/OVNSTEKT HUMMER & HVITLØKS ASPARGIS

Hvis du har fanget hummer så må hummeren kokes først. Gjør klar scampien. Ha oppi scampiene. SCAMPI RISOTTO (ca 20. ca 2 SS Olivenolje3 sjalottløk2 fedd hvitløk2 dl risottoris1 dl hvitvin (jeg brukte det jeg hadde hjemme…men en tørr hvitvin anbefales)2 dl kraft (jeg brukte ande buljong, men kylling buljong kan også brukes)2 dl vann (som skal fylles på etterhvert)en liten klype safranca 100 gr scampisaltpepper. Deretter hell oppi 1 dl med kraft og 1 dl hvitvin. Den kokes naturell i ca 20. 2 dl kraft. ca 100 gr scampisaltpepper. 1 dl med kraft og
Scampi med sort pasta

Scampi med sort pasta

Med den dramatiske sorte spaghettien, røde tomater og rosa scampi blir dette et fabelaktig halloweenmåltid
Scampi på menyen

Scampi på menyen

Vri av halene, ta vare på hodene, de du ikke bruker til pynt kan du koke en deilig kraft på. Emmyprisvinnende TV-programleder, kokebokforfatter og restauratør
Vietnamesisk nudelsuppe

Vietnamesisk nudelsuppe

La kraftenkoke til grønnsakene er møre og tilsett deretter nudler. Jeg har brukt scampi i denne, men egentlig synes jeg suppen klarer seg helt fint uten proteiner (med unntak av kraften), så server gjerne uten
Slik lager du verdens beste thaisuppe

Slik lager du verdens beste thaisuppe

La det koke opp før du har i kyllingen og den skivede soppen. Jeg liker at den er ganske fyldig, men du kan gjerne lage en tynnere suppe ved å tilsette litt kraft eller buljong
Den Enkle Fiskesuppen

Den Enkle Fiskesuppen

La det småkoke i ca. Denne oppskriften tar høyde for at du ikke har kokt en fiskekraft på forhånd. Scampi snackKokt laks med pesto i mikrobølgeovnDel på
Smakfull og rask jambalaya

Smakfull og rask jambalaya

Kanskje du må ha i mer eller kanskje du kan la den koke uten lokk noen minutter hvis du ønsker den mer grøtete
Pasta marinara – sjømatspagetti med sommarkjensle

Pasta marinara – sjømatspagetti med sommarkjensle

Bruker du heimelagd spagetti, treng den truleg berre eit minutt koketid. Men dersom du vil ha ein litt meir smaksintens saus, heller du skjell og scampi over i eit dørslag, og lar krafta renne tilbake steikepanna
Spansk paella med chorizo og kongereker

Spansk paella med chorizo og kongereker

La det koke til nesten all væsken er borte. Tilsett ris og kraft og kok opp. Av miljøhensyn er det sjelden jeg spiser kongereker/scampi

Festmåltid i vintermørket – Paella!

Sidan me er fryktelig glad i blåskjell kraft, brukte me denne krafta som utgangspunkt. Scampi. Så før me byrja dampa me blåskjella, og satte blåskjell og krafta til sides
Blåskjellsuppe med  sting

Blåskjellsuppe med sting

Kraften som er tilbake i kasserollen når du koker blåskjell inneholder masse godsaker og er supert til å koke suppe på
Jons Paella

Jons Paella

Den viktigste hemmeligheten er nok at jeg kokerkraft på nesten alle ingredienesene. All kraft du lager samles i en egen kasserolle
Kantarellrisotto med proscuttiocrisp

Kantarellrisotto med proscuttiocrisp

Risotto er en italiensk ris-rett hvor hvor risen kokes i kraft til en kremet konsistens. Det er viktig at du ser små kokebobler forme seg mens du driver med denne prosessen, men ikke la det koke så mye at all væsken fordamper for fort