Koke krabbe paven oppskrifter

Høstdelikatessen krabbe

Høstdelikatessen krabbe

Her viser vi hvordan du koker, renser og serverer selvfanget krabbe. Det første du må gjøre er å fjerne munnstykket og paven (magesekken) ved å holde skallet i begge hender med munnen mot deg og trykke munnstykket ned og fremover med tomlene
Curry krabbe–Boo Paht Pong Karee

Curry krabbe–Boo Paht Pong Karee

fjerne skallet og paven, hogge i stykker huset, og knekke klør og ben (ved å trykke med den butte kanten av en tung cleaver)
Krabbelag med nykokte krabber

Krabbelag med nykokte krabber

Legg de levende krabbene i det fosskokende vannet, la vannet koke opp mellom hver krabbe. Her får du oppskriften på hvordan du koker de selv, som jo er det aller beste

Krabbe og hummer

Kokekrabber. Hvordan koke og hvilket tilbehør. Når de er avkjølte kan du fjerne magesekken (paven) og gjellene

Suppe med mais og krabbe

La det koke opp, rør til det tykner og bland jevningen i resten av kraften. Fjern munnpartiet og paven, som sitter rett nedenfor munnen

Havkylling

Tilsett vin og laurbærblad og la det koke noen minutter. Åpne krabbene og fjern paven (magesekken). Gjem litt av krabbekjøttet og klørne til pynt