Hvis du vil kan du lage kraften og koke blåskjellene og lage fiskekraften et par dager iforveien. Ha ifiskekraften og blåskjellkraften, sammen med revet appelsinskall og saft
Skrell gulrot og potet og del ibiter. Skjær to skiver av appelsinen og fjern skallet. Andre søndager er alle andre vellykka og glade og går hånd i hånd på søndagstur, mens jeg sitterinne og er trøtt og sur
Ta ut innmatposen av kalkunenBind opp kalkunen med hyssing så ikkevinger og lår sprikerFyll kalkunen med stuffingenGni kalkunen inn med sitron og pensle med smeltet smør som er blandet med salt og pepperSkjær løk og gulrot, og evt andre rotgrønnsaker og legg de sammen med vann i bunnen av langpannenStek kalkunen en halv time pr
Ha tilsluttikoriander og kikerter og la det koke noen minuttertil. La gryten småkoke ca. Ha løk, gulrot, ingefær, hvitløk, aprikoser, tomater, buljong, vann, appelsinjuice cayennepepper, kanelstang i lag med kjøttet i kasserollen og sett på kok
Du kan lage andre varianter av kryddersild ved å bruke strimletfennikel, gul løk, gulrot, purre, paprika, tørket tranebær, laurbærblader, nellikspiker, stjerneanis, akevitt, cognac, timian osv
den er søt og mild på grunn av gulrot og appelsin, men samtidig så gir den et spark bak i ganen på grunn av chilien og den tar deg kanskje en tur tilAsiasiden den inneholderingefær å koriander
Ha olivenoljei den gryten som du skal koke suppen i, la oljen bli varm og fres løk, hvitløk og sjalottløk i oljen til løken er blank og myk, tilsettgulrotbiter, selleri og fenikkel, (husk å ta av littfenikkeltilgarnityr)