På fartøy var det vanlig med lørdagsgrøt, noe som også er vanlig i mange hjem. Hva er vel bedre til lunsj på en lørdag enn en stor skål med risengrynsgrøt
Kokegrøt i Crock-Pot, jada. Gå en tur i frisk luft -eller finn på noe morsomt. Den kan også serveres kald med jordbærcoulis, som du finner oppskrift på her
Normalt sett skal man liksom koke opp risen og alt det der, men det er jo ikke særlig lettvint. I tillegg ville jeg som nevnt over ikke koke over melken, og jeg liker heller ikke den fastbrente hinnen i bunn av gryten
Kok opp og kok ved middels varme, og spe med melk etterhvert som melka kokes inn i risen. Resultatet ble jo selvfølgelig ikke som vanligrisgrøt laget på ekte vis, men jeg syntes absolutt denne varianten fungerte nokså bra også
Kjøp grøtris, eller sushiris -Det skal være av typen arborio. Definisjonen på sushi er ikke nødvendigvis rå fisk, det er risen med eddiken og sukkeret som er noe av prinsippet i begrepet sushi
Trekk stekepannen til side slik at torsken ikke kokes, eller skru ned platen på det laveste. Når man skal koke byggkorn ( dette gjelder også vanligris, quinoa og bønner) er det viktig å skylle kornet godt i kaldt vann før det kokes
Jeg veit ikke hvor lenge den maksimalt bør stå, men har du ikke altfor lang arbeids- eller studiedag skal du ikke se bort i fra at du kan koke opp grøten mens du spiser frokost, pakke den inn i dyna mens du er borte og komme hjem til klar middag på ettermiddagen