Krabbekoke Tips. Enten frossen eller fersk krabbe ( i skallet ) kan brukes – Kongekrabbe, norsk taskekrabbe eller Snow Crab er alle deilige , mens kongekrabbe og taskekrabbe vil gi deg mest kjøtt, og er enklest å spise
Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Denne oppskriften er med krabbe, men varier gjerne ingrediensene med kjøttdeig, kjøtt av svin eller kylling og ikke minst med de grønnsakene du liker best
Tilsett krabbe , reker og kveite , og la det småkoke under lokk ytterligere fem minutter. 1 Dungeness krabbe (ca 2 -lbs ) , sprakk og renset, eller 1- lb frossenkrabbekjøtt tint (Kan greit bruke norsk krabbe). Tilsett blåskjell , legg lokket paa gryten potten og la det småkoke i 3 minutter eller litt mer , eller til skjellene åpner