Koke frossen krabbe oppskrifter

Tomat-Chili Thai Krabbe

Tomat-Chili Thai Krabbe

Krabbekoke Tips. Enten frossen eller fersk krabbe ( i skallet ) kan brukes – Kongekrabbe, norsk taskekrabbe eller Snow Crab er alle deilige , mens  kongekrabbe og taskekrabbe vil gi deg mest kjøtt, og er enklest å spise
Kongemat til helga kanskje....

Kongemat til helga kanskje....

Rå klør av kongekrabbe kan kokes eller gratineres og tilberedes i ulike retter på lignende måte som hummer eller kreps
Kongekrabbe i 3 varianter

Kongekrabbe i 3 varianter

Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Vårrull

Vårrull

Denne oppskriften er med krabbe, men varier gjerne ingrediensene med kjøttdeig, kjøtt av svin eller kylling og ikke minst med de grønnsakene du liker best
Skalldyrbord

Skalldyrbord

Denne kan ikke selges levende, men be betjeningen kun koke den til den er avlivet og man kan koke den ferdig selv om man vil
San Fransisco Sea Stew – Cioppino

San Fransisco Sea Stew – Cioppino

Tilsett krabbe , reker og kveite , og la det småkoke under lokk ytterligere fem minutter. 1 Dungeness krabbe (ca 2 -lbs ) , sprakk og renset, eller 1- lb frossenkrabbekjøtt tint  (Kan greit bruke norsk krabbe). Tilsett blåskjell , legg lokket paa gryten potten og la det småkoke i 3 minutter eller litt mer , eller til skjellene åpner