Villris eller brunris kan også med fordel bløtlegges, da blir den ferdig like fort som vanlig ris. Å kokeris er ikke bare å hive det i en kjele å fylle på med vann
Det er fint å brukt rester av ris i retten, men har du ikke det, er det fort gjort å koke ny ris. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Brun kjøttet raskt i varm panne,i flere omganger legg det til side til alt kjøttet er stekt. Pynt med litt friske urter hvis du har, jeg brukte koriander
slik koker du perfekt ris. I stekepannen har du nå i vinen og lar det koke i to minutter. Server med ris og paprika chop suey og du har et deilig måltid som er veldig enkelt å lage
I stekepannen har du nå i vinen og lar det koke i to minutter. Brun nakkekoteletten på høy varme et par minutter på hver side til de har fått en fin brunfarge
Mens de steker så skal risenkokes. Denne varianten er av det milde slaget, men hvis du vil ha den mer spicy anbefaler jeg å tilsette finhakket chili mot slutten av koketiden
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
La det småkoke til risen er ferdig. La det koke opp, skru ned platen så det så vidt småkoker. Brun kyllingfileten i stekepannen med litt smør eller olje
En lett og god sommermiddag med ris og en mix av diverse nøtter og tørket frukt. Kok opp lettsaltet vann til risen, ha i risen, legg på lokk, skru platen på laveste trinn og la stå til risen er ferdig, ca