Koke 2 dl jasmin ris oppskrifter

Cajun Kylling og ris gryte

Cajun Kylling og ris gryte

Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. Bland godt og la småkoke et par minutter
Cajun Kylling og ris gryte

Cajun Kylling og ris gryte

Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. Bland godt og la småkoke et par minutter
Andelår med varm ris salat

Andelår med varm ris salat

Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm ris salat. Du kan bruke kylling eller annet kjøtt men ris salaten må du virkelig teste ut
Andelår med varm ris salat

Andelår med varm ris salat

Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm ris salat. Du kan bruke kylling eller annet kjøtt men ris salaten må du virkelig teste ut
KINESISK WOK MED BIFF

KINESISK WOK MED BIFF

Kok opp ris + vann, rør og sett på lokk. 2 hvitløksfedd. 1 kopp Jasminris + 2 kopper vann. 3,5-4 dl vann. Bland sammen sausen med 1 dl av vannet. Bland sausen med 1 dl av vannet og bland halvparten av sausen på kjøttet. 3 gulrøtter 2 hvitløksfedd olje til steking. 1 kopp Jasminris + 2 kopper vann. 3,5-4 dl vann
Himmelske kålruletter - golabki

Himmelske kålruletter - golabki

La det koke så lenge at bladene slipper. - klebrig ris, jasmin feks- egg- hvitløk- salt og pepperSånn gjør du
Chop Suey på 1-2-3

Chop Suey på 1-2-3

Sett ris til koking – slik koker du perfekt ris. Jasminris. Jasminris. Noen ganger er det greit med noe kjapt, godt og enkelt, denne retten lager du på 20 minutter og den er kjempegod. (1-2 personer). Tilsett woksaus og la det småkoke i 5 minutter, rør innimellom. Relatert 1-2 personer
Missas veganske gryterett

Missas veganske gryterett

26. 2015 14. 32. 1 rødløk (finhakket). 2 fedd hvitløk (finhakket). 2 gulrøtter (kuttet i terninger). 2 ss rapsolje. 0,5 dl grønne linser. 0,5 dl røde linser. 1 dljasminris. 2dl vann. 2 store håndfuller fersk spinat. Hell over linser og ris, stek under omrøring i 1-2 minutter. La det hele koke i ca 15-20 minutter under lokk, rør av og til. Rør inn spinat når det er 2 min igjen av koketiden og smak til med salt og pepper. 2 cloves of garlic (finely chopped). 2 carrots (cut into squares). 2 tbs canola oil. 5 dl green lentils. 5 dl red lentils. 1 dljasmin rice. 2dl water. 2 handfuls of fresh spinach. Pour over the chick peas, tomatoes, bullion cube and water and let it cook for 15-20 minutes under a lid, stir occasionally. When there is 2 minutes left of the cooking time add the spinach and salt and pepper after your own taste. Blogg - 3 kommentarer 1 rødløk (finhakket). 2 fedd hvitløk (finhakket). 2 gulrøtter (kuttet i terninger). 2 ss rapsolje. 0,5 dl grønne linser. 0,5 dl røde linser. 1 dljasminris. 2dl vann. 2 store håndfuller fersk spinat. 2 cloves of garlic (finely chopped). 5 dl green lentils. 5 dl red lentils. 1 dljasmin rice. 2dl water
Gong bao kylling

Gong bao kylling

Når vannet koker, sett på lokk og skru ned varmen. Tradisjonelt sett ville nok også denne retten lages med ristede peanøtter fremfor cashewnøtter, men jeg foretrekker personlig cashewnøtter
Chop Suey på 1-2-3

Chop Suey på 1-2-3

Noen ganger er det greit med noe kjapt, godt og enkelt, denne retten lager du på 20 minutter og den er kjempegod. Chop Suey 2017-08-0321. 49 Serves 2. Save Recipe Print Du trenger 350 gram strimlet svinekjøtt (kylling , biffstrimler eller reker kan også brukes) Strimlet paprika Litt purre 1 vårløk 1 gulerot 1 fedd hvitløk 1 pose Chop suey wok saus Jasminris. Slik gjør du Sett ris til koking Kutt opp grønnsakene og sett til side Ha litt smør og olje i en dyp panne og ha i kjøttet Stek kjøttet i 5-6 minutter Tilsett grønnsakene og stek videre i 3 minutter mens du rører innimellom Tilsett woksaus og la det småkoke i 5 minutter, rør innimellom Klar til servering
Innbakte kjøttboller – Sartu di riso

Innbakte kjøttboller – Sartu di riso

Kok opp vannet, når vannet koker tilsett risen, rør et par ganger med gaffel. Denne retten er inspirert av den Italienske retten Sartu di Riso
Wok med svinekjøtt og Jasminris

Wok med svinekjøtt og Jasminris

- Kok opp vann i en kjele og sett over jasminrisen til koking. Ingredienser til 2 porsjoner. ♥ 2 Gulrøtter. ♥ ca 2dl delt opp, Brokkoli. ♥ 1/2 Grønn paprika. ♥ 1-2 Sjampinjong, store. ♥ 2-3 Hvitløksfedd. ♥ 2 ss Kyllingfond. ♥ 1/2dl vann. ♥ 1/2 ts Chicken & Steak krydder. ♥ Jasminris (2 pors). 2 G. ca 2dl. 1/2 Grønn paprika. ♥ 2-3 Hvitløksfedd
Bulgarsk kjøttkakesuppe ♥

Bulgarsk kjøttkakesuppe ♥

Tilsett gulrot, skjært i skiver og hakket løk og koke la det småkoke i ca. Mest karakteristisk for bulgarsk mat er imidlertid den berømte yoghurten, som forekommer i mange retter og spises til de fleste måltider