Grunnen til at jeg heller av halvparten, er at oppskriften er nok til to stekeplater medknekkebrød, og hvis jeg blander i alt vannet på en gang, så tykner den så mye på grunn av fiberhusken, at den er vanskelig å få smurt utover når jeg kommer til brett nummer to
Det kan derfor være lurt å forhøre seg om hva andre tåler for man baker til de med allergier eller i hvert fall merke pakkene med ingrediensene du har brukt så slipper du noen ubehageligheter
* Kan erstattes med mandelmel eller havremel. Ny oppskrift på favorittknekkebrøda. Denne gangen har eg bytta ut halvparten av frøa med hirseflak for å gjera dei litt mindre grove,
Knekkebrød er kjempe enkelt å lage og smaker mye bedre enn de du kjøper på butikken. Hvis du spiser glutenfritt har jeg delt oppskrifter på glutenfrie knekkebrød før, de jeg ofte baker til broren min
Havregryn, havremel og byggflak ble derfor utgangspunktet for knekkebrødene. Har du ikke havremel kan du kjøre havregryn til mel i en kutter, blender eller lignende
Deilig helt naturell, eller med det du måtte ønske å ha på. 20 g havremel 1/2 del sesamfrø 1/2 dl gresskarkjerner 1/2 dl linfrø 1/2 dl solsikkekjerner [. ] 20 g havremel
Det er jo veldig enkelt å lage knekkebrød selv, og når du først har blitt vant til disse sprø tynne godsakene så er det vanskelig å begynne medkjøpeknekkebrød igjen
Nå har man fått sunne knekkebrød i butikkene også, men fordelen med å lage de selv er at det er mye billigere og man kan velge mer/mindre av det man ønsker og få de akkurat slik man vil ha de
- Havremel lages enkelt ved å blende/kverne havregrynene til mel. Det aller beste med disse knekkebrødene er at de blir tykke og hvis dere ikke tørker de helt vil de bli myke inni og sprø i kantene, skikkelig godt etter min smak
Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Havreknekkebrød. Hjemmelagde julegaver settes alltid stor pris på, og hva er vel bedre enn å lage noe med kjærlighet som man i tillegg kan spise
Havregryn er et anvendelig produkt som kan brukes til brødbakst, knekkebrød, kjeks, pizzabunn, dessert, grøt og suppe, i kjøttkaker, i frokostblandinger, som strø på bakverk og sikkert mye mer