På biblioteket på Moa oppdaga eg i haust boka "Knallgodebrød" av Wenche Frølich. Boka inneheld litt brødhistorie, ein bakeskule og ein god del teori rundt korn og brødbaking
Det har heva en del. Det var godt det, brød uten egg. Oppskrift til ett lite brød. Eg trur ikkjeeg knadde godt nok, for brødet mitt heva seg ikkjesånn som originalen på lavkarboforumet gjorde
Knallgode. Del dette. #hasselbackbrød. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Når de skal spises deles de i to før du har på ønsket pålegg. Dette brødet er saftig og godt. Stappfullt av næring og laget på 1-2-3 Til en liten langpanne str. 22x28cm trenger du. 3 egg + 1 eggehvite 1 stort beger mager cottage cheese 2 (cottage cheese beger) med små havregryn 2 revne gulerøtter (revet slik at det nesten blir mos) 3 ss gresskarkjerner 1 1/2 ts salt 1 ss bakepulver Slik gjør du. Sett stekeovnen på 200gr (varmluft) Ha egg/eggehvite og cottage cheese i en blender (evt. (Kan selvfølgelig lages til 10-12 vanlige rundstykker istedenfor brød) Stekes midt i ovnen i ca 20minutter Avkjøles på rist. Del opp i 12 eller 16 ruter. Og her er en annen variant med solsikkekjerner #blogg #brød #rundstykker #frokost #lunsj #mattips #matglede #veggislivet #vegetarfamilie #mat 28cm trenger du. 2 revne gulerøtter. 1 1/2 ts salt
brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Superpopulære og knallgode som for eksempel forrett. I dette tilfellet er det ristede brødsmuler av dansk rugbrød som er brukt til en nydelig salat med reddiker og Fynsk Rygost
Men så skal det seiast at det er jo såpass sunt at det fint kan spises som en del av eit måltid, mellommåltid, før/etter trening, kveldsmat eller det du foretrekker
tre lag, ha i fyllet, legg på glasur og skjær kaken som brød. Begge deler er godt. Brødform gjør. Det er en del arbeidsmomenter, men til festlige anledninger fortjener gjestene det aller beste og arbeidet kan fordeles over flere dager
Deilig nybakt brød med en herlig dypp i midten bestående av chili bønner, kjøttdeig og ost. Spis rett fra pannen og dypp i midten, eller fordel over på små tallerkener