KLUBB OG DUPPE Dette serveres med stekt flesk og litt sirup. Rør gått med visp i duppa,mens jevningen helles i. KLUBB. Jeg har heller ikke noe lavkarbobloggHemgjort
Klubb og duppe, raspeball eller komle? Skrell og riv potetene, og bland godt sammen med mel og salt. Når det begynner å koke, sper du med melken Kjøkkenkroken
Duppe til klubb (Hedmark) Tilsett kremfløte og smak til med salt og sukker. Lag saus av smør, mel og melk. Ha i surosten og la sausen koke ca 5 minutter. 2 ss hvetemelVarden.no
Klubb og duppe Server klubben rykende varm medduppe til. Tilsett litt mel med en gang slik at de rå potetene ikke blir mørke Varden.no
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag) Stek flesket og server klubben i en bolle med rykende varm duppeog flesk ved siden av. Med foodprocessor er det gjort i en håndvending å lage klubbVarden.no
Klubb (Sogn og Fjordane) I tillegg blir det gjerne servert sukker til eller rømme og sirup som klubben blir duppet i. Rasp potetene og bland godt med de andre ingrediensene Varden.no
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag) Server rykende varm klubbmed flesk ogduppe til. Bland i mel og salt til røren er så fast at den kan formes til en klubbmed hendene Varden.no