Klot oppskrift oppskrifter

Fersk suppe med kjøtt og klot

Fersk suppe med kjøtt og klot

Melboller / klot. Server suppe med grønnsaker og ev klot (melboller) først i måltidet. Melboller/klot. Melboller / klot
Ferskt kjøt og suppe med klot

Ferskt kjøt og suppe med klot

Ferskt kjøt og suppe kan serverast med eller utan klot. Klot er små bollar av mjøl, egg og krydder som får koke med i suppa, og som gjer retten meir mettande
Svigermormors potetball

Svigermormors potetball

Fra Wikipedia, den frie encyklopediPotetball, også kalt klubb, raspeball, kumle, kump(e) (ofte feilstavet 'kompe'), klot eller ball er en tradisjonell matrett

Ferskt kjøtt og suppe

Server klot (melbollene) i suppen eller ved siden av kjøtt og løksaus. Melboller / klot. Kjøttet kokes i helest mulige stykker

Ferskt kjøtt og suppe

Server klot (melbollene) i suppen eller ved siden av kjøtt og løksaus. Melboller / klot. I Frankrike kalles denne retten - Gryte over ilden ”Pot au feu”

Kloter - blodklubb

1. Skrell og rasp de rå potetene. 2. Stek flesk og sjær i biter. 3. Bland alt sammen. Lag boller som store poteter og ha en fleskebit i midten av hver bolle

Eg treng hjelp! No i helga!

Alle sortar ball, raspeball, klubb, klot, risk og alt mogeleg anna som folk rundt om i verda lagar av potet, mjøl og salt