Månetørket (eller soltørket) tomat. Mariner godt utvannet klippfisk i en blanding av olivenolje, hvitløk og hvit pepper minst ett par timer - gjerne natten over
Ta ut formen og tilsett tomatsaus og klippfisk. Middag Ingredients 400 g søtpotet, terninger 400 g mandelpotet, terninger 3 sjalottløk, strimler 1 rød paprika, strimler 2 fedd hvitløk, grovhakket 50 g soltørket tomat O&CO, grovhakket 100 g steinfrie oliven, taggiasca O&CO 1 ts urtesalt til fisk O&CO 6 ss olivenolje, Mantinea O&CO 1-2 ss chiliolje, O&CO 600 g utvannet klippfisk, grove biter 1 glass Ponentina saus, O&CO Instructions Rensk poteten og skjær alle grønnsakene som angitt. Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 30 minutter. Grønnsakene skal inn i ovnen i ca 30 minutter før du tilsetter klippfisk og tomatsaus, stek så videre i 15 minutter til poteten er gjennomstekt. 50 g soltørket tomat. 600 g utvannet klippfisk. 30 minutter Ta ut formen og tilsett tomatsaus og klippfisk
Tilsett tomater og kok opp, la det koke noen minutter før du har i oliven og paprika. Bland inn 2 ss olivenolje og sprøstek brødsmulene i ovn ved 180 °C i 5-10 minutter. 2 bokser hakkede tomater
Oppskrift på hjemmelagde flatbrød med soltørkede tomater kommer her. Derfor måtte jeg finne en umamirik rett å lage der ramsløken (allium ursinum) kan komme til sin rett og det ble klippfiskgrateng med rause mengder ramsløk
Norsk Bacalao er gjerne potet, løk og klippfisk i en gryte med tomatsaus og olivenolje. Etter at jeg begynte å ovnsbakeklippfisk syns jeg det er det beste, så har laget en annen vri på retten som er ovnsbakt, men med alle de samme ingrediensene og litt til
Det finnes en mengde oppskrifter på klippfisk, kokt eller bakt i ovn er av de mest populære, jeg setter stor pris på kokt klippfisk med godt tilbehør, et festmåltid spør du meg