Har ikke helt bestemt meg for hvilke dag det blir men en av dagene vil det bli klippfisk m/ potet,bacon,gulrotstuing,det gleder jeg meg til for at det er lenge siden jeg har spist,er jo ekte husmannskosr det da,fisken må vell legges i bløt ca 24 timer eller mere må se det litt ant hvor mye tørket den er,klippfisken er hjemmelaget pluss baconet også ,så alt i alt er alt hjemmelaget til den middagen
Jeg prøvde meg på klippfiskboller her forleden, og det ble suksess - en venninne og klippfiskentusiast som var på besøk, spiste i hvert fall med stor appetitt og døpte dem kjapt om til luksusfiskekaker
begynt prosjekt klippfisk av en enorm torsk vi fisket. laget syltetøy, marmelade og kaker. Så kom mai. Ikke mild og skjønn som den burde, men med storm og ruskevær
Klippfisk er mye brukt i det italienske kjøkkenet. Bløtlegg klippfisken i kaldt vann i ett døgn. 225 g klippfisk. Cappelen Damm Faktum – ISBN 978-82-02-32867-2 225 g klippfisk