Klippfisk i ovn oppskrifter

Ovnsbakt klippfisk

Ovnsbakt klippfisk

 Ovnsbakt klippfisk, kremet erterstuing, asparges, mandelpotet og tomatsalsa. Legg den utvannede klippfisken i ei  ildfast form
OVNSBAKT KLIPPFISK MED MYE GODT

OVNSBAKT KLIPPFISK MED MYE GODT

Bacalao er veldig godt, men det har jeg spist så mye, så nå har jeg de siste gangene ovnsbakt klippfisken med litt andre tilbehør
Gratinert klippfisk

Gratinert klippfisk

I mens klippfiskretten gratineres i ovnen så kan du lage tilbehør som f eks stekt flesk eller bacon, og kokte grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, kålrot og blomkål
Fløtebakt klippfisk

Fløtebakt klippfisk

 Klippfisk kan serveres på mange måter, her er min fløtebakte klippfisk. olivenolje.  Fløtebakt klippfisk
Klippfisk - form...

Klippfisk - form...

Mariner godt utvannet klippfisk i en blanding av olivenolje, hvitløk og hvit pepper minst ett par timer - gjerne natten over
Klippfisk i leirgryte

Klippfisk i leirgryte

Mari på Støkkøya har i påvente av ny dampovn funnet fram ei leirgryte – tenkte den kunne brukes, har sette lignende tilberedning i Madeira
Michaels vinnende klippfisk

Michaels vinnende klippfisk

Hell stuingenfisken, legg på krabbekjøttet og reven ost og stek i ovnen. Legg klippfisken i vann over natten
Fiskegrateng ala Hellstrøm

Fiskegrateng ala Hellstrøm

Start med å vanne ut klippfisken, gjerne over natten. En mer smakfull fiskegrateng. Riv klippfisken i biter
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Du kan selv lage den med klippfisk eller stokkfisk (tørrfisk). Denne er ikke bakt i ovn, men dampet i en fiskekjele
Klippfiskgrateng med bacontopping

Klippfiskgrateng med bacontopping

Her har jeg laget en enkel potetmos, både av søtpotet og vanlig potet, trukket klippfisken, laget en topping med stekt bacon, gulrot, løk og spinat og gratinert det hele med mozzarella i ovnen
Brandade med fersk torsk

Brandade med fersk torsk

Gratineres under grillen i ovnen til den er gyllen på overflaten. Kok potetene hele til de er møre i usaltet vann
Brandade, norsk på fransk

Brandade, norsk på fransk

Klippfisk, olivenolje, creme fraiche, hvitløk, sjalottløk, laurbærblad, timian, melk og poteter er det du trenger til denne deilige retten
Klippfiskgrateng

Klippfiskgrateng

Jeg fikk en forespørsel for lenge siden om jeg kunne lage en enkel klippfiskrett med hvit saus. Hvis man ser bort ifra at man må planlegge å få vannet ut fisken i ett døgn først, er denne klippfisgratengen super enkel og rask å lage
Juksebacalao

Juksebacalao

Rens torsken for eventuelle ben, men la skinnet sitte på. Del fileten i fire jevne stykker. La paprikaene få renne av seg i en sil