Klippfisk i ovn med fløte oppskrifter

Ovnsbakt klippfisk

Ovnsbakt klippfisk

Lag stuingmed en stavmikser. Kok opp erter ifløte og smør.  Ovnsbaktklippfisk, kremet erterstuing, asparges, mandelpotet og tomatsalsa
Fløtebakt klippfisk

Fløtebakt klippfisk

Server den fløtebakteklippfiskenmed sprø gulrøtter.  Stek potetskiveneiolivenolje, ha i godt med pepper
Michaels vinnende klippfisk

Michaels vinnende klippfisk

Hell stuingenfisken, legg på krabbekjøttet og reven ost og stek iovnen. Reduser fond og fløte sammen, jevne med mel og vann og smak tilmedLinieAquavit, salt og pepper
Hvit bacalao på min måte

Hvit bacalao på min måte

Husk bare å vanne ut klippfisken dagen før den skal brukes. Dekk formen medaluminiumsfolie. Rør med jevne mellomrom
Fløtegratinert klippfiskgryte

Fløtegratinert klippfiskgryte

Et flott middagsmåltid du kan lage kvelden iforveien og bare sette istekeovnen når du kommer hjem fra jobb
Ovnsbakt Klippfiskgryte ♫♪

Ovnsbakt Klippfiskgryte ♫♪

Minnerlitt om tomatbasert bacalao, men medfløte får den en mild og rund smak. Server klippfiskgrytenmed kokt ris eller poteter -og ett dryss friskdill
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Du kan selv lage den medklippfisk eller stokkfisk (tørrfisk). Denne er ikke bakt iovn, men dampet i en fiskekjele

HJEMMELAGET KLIPPFISKGRATENG MED RAMSLØK

Nå koker du potetskiver nesten møre i den samme kraftmelken, supplert medfløte. Derfor måtte jeg finne en umamirik rett å lage der ramsløken (alliumursinum) kan komme tilsin rett og det ble klippfiskgratengmed rause mengder ramsløk
Klippfiskgrateng

Klippfiskgrateng

Hell over en boks fløte, strø over litt revet ost og topp medstrimlet bacon. Hell over en boks medmatfløte
Tid for lutefisk igjen!

Tid for lutefisk igjen!

fra stokkfisk eller klippfisk. Og skal den kokes, bakes iovn, eller dampes. Eller utrørt medlitteddik, olivenolje, sukker og fløte
Kjøkkensjefens Bacalao!

Kjøkkensjefens Bacalao!

Klippfisken skal pensles med god olivenolje ca fem minutter før den settes iovnen. Bland sammen potene medklippfisken
Klippfiskgrateng

Klippfiskgrateng

det er dinovn som bestemmer farten. Vi har prøvd oss på en grateng med masse hvitløk, og borettaneløk fra Holm Gård, uten at jeg helt har forstått hvorfor de staver denne italienske løken borretane istedenfor borettane

Klippfisk i kremsaus

Legg utvannet klippfiski en kjele med kaldt vann og kok langsomt opp. Pensle potetene medolivenolje. Hell over fiskekraft og fløte