Dette blir nesten som bacalao, men med smakfulle chorizo boller og sursøt hvitsaus. Mens ingrediensene står i ovnen lager du en enkel sur/søt løksaus med muskat som runder av den salte smaken fra klippfisken
OVNSBAKT KLIPPFISK MED ROTGRØNNSAKER, RØDBETEPESTO OG SENNEP- OG URTESAUS. Du kan lage mange spennende retter med den, den mest kjente er vel den klassiske bacalaoen itomatsaus
Nå kan man finne dem på ulike arrangementer rundt om i landet, der de tryller på grillen for kjente merkevarer som Salma laks, Stange kylling, Prima Jæren og Dybvikklippfisk
pepper etter smak, hvit pepper eller cayennepepper. Hell sausen over potet og klippfisk. Varm opp melk, kraft, noen ramsløkblader, og smak til med pepper, vent med å salte tilsausen smakes til
Jeg fikk en forespørsel for lenge siden om jeg kunne lage en enkel klippfiskrett med hvitsaus. Du trenger egentligikke å å ha noe til denne klippfiskgratengen da det må sies å være et fullverdigmåltid med fisk, poteter, grønnsaker og saus, men klipp gjerne littfriskpersille og kvern pepper over ved servering
Her er umamirikeingredienser fra klippfisk, fiskesaus, kraft og parmesan, og med mye løk og en hvitsaus med litt muskat og persille, blir retten et finttilskuddtilvillfiskrettene jeg gleder meg over
Bacalao kommer i mange varianter, alt fra tomatsaustilhvitsaus og parmesan for eksempel. Hell iolivenolje sammen med hvitløki en jerngryte på medium-lav varme (nok til at det skal putre), ha i lag med løk, fenikkel og poteter