Klippekrans oppskrifter

Klippekrans med vaniljekrem

Klippekrans med vaniljekrem

For å ha noe godt til kaffen etter lunsj, lagde jeg denne klippekransen med vaniljefyll. Klippekrans med vaniljekrem
Åses klippekrans!

Åses klippekrans!

Klippekrans smaker godt og er veldig dekorativt på kaffebordet. #gjærbakst #kake #klippekrans #kringle #kaffemat 150 g margarin
Klippekrans

Klippekrans

Varm melken til ca. 37 °C. Smuldre gjæren i en bakebolle. Hell over den lunkne melken og rør ut gjæren. Tillsett sukker, egg, kardemomme og mesteparten av melet
Klippekrans

Klippekrans

Server klippekransen nystekt. Thea Klippekrans. Nybakt krans med kanel og sukker smaker alltid godt. Kransen som klippes med en saks, er dekorativ og tar seg godt ut
klippekrans

klippekrans

klippekrans. 02. 11. 2014kl. 12. 59 i. hvetebakst. Ingen kommentarer. 50g gjær 100g smør 4 dl melk 6 ss sukker 1 ts kardemomme 11 dl mel
Klippekrans med vaniljekrem og blåbær

Klippekrans med vaniljekrem og blåbær

Lørdagen plukket jeg blåbæra som jeg brukte i denne klippekransen på søndagen. Grunnen til at jeg bakte denne kransen, var at jeg skulle ha noe godt å servere blåbær-plukke-gjengen som skulle komme innom senere på dagen
Mammas hjemmelagde klippekrans

Mammas hjemmelagde klippekrans

Her kommer en ny favoritt av mammas hjemmelagde - klippekrans med kanel og sukker. Ble du fristet. Les mer
Hveteflette

Hveteflette

hveteflette, kringle, klippekrans, hvetestang eller hvetekringle. Hveteflette. 12. 11. 2014 kl. 20. 31 i. Gjærbakst
Bake kake søte

Bake kake søte

Jeg sa dermed at jeg kunne bake en kake, og valget falt på klippekrans. Bake kake søte. 27. 10. 2016 kl. 11. 06 i
Klippekrans - Kringle

Klippekrans - Kringle

Smuldre gjæren i bakebollen. Smelt smøret og hell i melken. La blandingen bli lunken og hell den over gjæren
Klippekrans

Klippekrans

Klippekrans var en av gjengangerne hjemme i Trondheim da jeg var i ungdomsårene. Skulle vi ha med kake i besøk, fikk gjester eller skulle ha noe godt til lørdagskvelden, foreslo jeg stadig at jeg kunne bake denne deilige klippekransen, og resultatet ble alltid fersk gjærbakst med masse smak av sukker og kanel
Klippekrans

Klippekrans

Klippekrans er en av mine favoritter innen gjærbakst, og jeg syntes det er kjempe gøy å lage det, siden det får et litt spesielt utseende og fordi det er kjempe godt
Klippekrans - Trønderrose

Klippekrans - Trønderrose

Til én stor kringle trenger du. 50 g gjær. 150 g smør. 3 dl melk. 90 g sukker. 1/2 ts salt. 2 ts kardemomme. 750 g hvetemel