Klassisk waldorfsalat oppskrifter

Klassisk Waldorfsalat

Klassisk Waldorfsalat

Waldorfsalat er nok noe mange kjenner til og kan betegnes som en av de klassiske salatene man serverer til koldtbord her i Norge
Klassisk Waldorfsalat

Klassisk Waldorfsalat

Her er en deilig klassisk oppskrift på waldorfsalat. Waldorfsalat passer perfekt til koldtbord eller til svineretter
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Deilig og luftig klassiskwaldorfsalat med masse spennende smaker. Dette er den klassiske waldorf’en med epler, ananas, valnøtter, druer og stangselleri
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Med en herlig kombinasjon av smaker er Waldorfsalatklassiskt tilbehør til kalkun, kylling og svinekjøtt
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Waldorfsalat er et klassisk tilbehør på koldtbord og passer utmerket til magert kjøtt som kalkun, kylling og svin
Waldorfsalat med kylling

Waldorfsalat med kylling

Denne oppskriften er på en klassiskwaldorfsalat med en liten vri, jeg har tilsatt kylling. Waldorfsalat er alltid godt og de fleste lager kanskje den kun når de serverer kalkun
Ukemeny 31, uke 53 – Nyttårsmiddager

Ukemeny 31, uke 53 – Nyttårsmiddager

Langtidsstekt, klassisk lammelår. Helstekt kalkun med rotgrønnsaker og waldorfsalat. ananas, and, asiatisk and, Asparges, cherrytomater, croquetter, druer, festmat, festmiddag, forslag til nyttårsmiddag, fugl, gjestemat, helstekt and, helstekt fugl, helstekt kalkun, helstekt kylling, helstekt kylling med sitron, helstekt kylling med sitron og timian, kalkun, klassisk lammelår, konfiterte poteter, lammelår, lammelår med tilbehør, langtdsstekt mør oksestek, langtidsstekt lammelår, marokkansk inspirert lammelår, mørt lammelår, medium stekt oksestek, middag, nyttår, nyttårsaften, nyttårsmiddager, oksestek, pepperbiff med tilbehør, poteter tilbehør, røde druer, rødvinssjy, timian, waldorf, walnøtter
Kokebloggåret 2015

Kokebloggåret 2015

KlassiskWaldorfsalatWaldorfsalat er nok noe mange kjenner til og kan betegnes som en av de klassiske salatene man serverer til koldtbord her i Norge
Handleliste til kjøleskapet

Handleliste til kjøleskapet

Plommen gir kremetheten til puddinger og sauser, og selvsagt har egg den magiske emulsjonsegenskapen som får fett og væske til å blande seg som for eksempel i en majones og alle de andre klassiske franske sausene
Klassisk oksestek med brun saus

Klassisk oksestek med brun saus

Waldorfsalat, oppskrift her. Server med mandelpoteter, waldorfsalat, tyttebær og grønnsaker. Jeg er oppvokst med «skikkelige» søndagsmiddager etterfulgt av gele til dessert