På nyttårsaften hadde jeg lyst til å servere mat som ikke ville kreve så altfor mye styr på kjøkkenet etter at gjestene var kommet – vel er jeg glad i å lage mat, men når gode venner er på besøk vil jeg heller sitte og skravle og drikke vin enn å ha kjøkkentjeneste hele kvelden
For en dag. Mathallen i Oslo har sin offisielle åpning den 2. oktober, men i dag fikk jeg og de andre medlemmene av Matbloggsentralen en eksklusiv formak på hva som kommer
Instagram er blitt veldig populært de siste månedene. Lett å poste bilder, lett å få likerklikk og kommentarer, lett å kommentere andres bilder og mange trivelige kontakter skapes
God morgen, da har helgen i desember jeg har gledet meg til kommet. Nå har jeg bakt, lagd julegodterier og alle gavene er i boks, så nå er det på tide med en helg med litt aktiviteter og sosialt
Vil du også ha noe å glede deg til fremover. Her har du turen som passer for en singel lommebok. PS. HUSK at denne turen går opp 1000 kr når de 12 første plassene er tatt, pga flybilletter
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
For å starte med det enkle. Godt nytt år kjære lesere og takk for følget igjennom ett spennende år. Jeg legger ut dette innlegget på Kokebloggens 1-årsdag, det er med andre ord 1 år siden første innlegg ble publisert på bloggen