Kjernetemperatur and oppskrifter

Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

and, andkjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblandingand, krydderrub til and, sczechwan pepper
HELSTEKT AND

HELSTEKT AND

Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre naboland Sverige og Danmark. I Sverige lager de skinkestek og lutefisk, mens i Danmark går det mer i fjærkre som kalkun, and, gås og noen har også fleskestek
Helstekt and

Helstekt and

En deilig helstekt and med sprøtt skinn og saftig kjøtt. Felles for alle de danske fjernsynskokkene er at de på et eller annet tidspunkt steker en hel and
And med appelsinsjy

And med appelsinsjy

Bruk en skarp kniv og skjær rutemønster i fettet på andebrystet (akkurat som du gjør på ribba). Brun andebrystet i en tørr stekepanne
Helstekt and med sukkerglaserte poteter

Helstekt and med sukkerglaserte poteter

And. Det er ikke ofte jeg bruker andre sine oppskrifter, men da jeg leitet etter inspirasjon til å lage and fant jeg en blogg som var utrolig morsom og en artig oppskrift på helsteikt and og sukkerglaserte poteter
Peking inspirert and

Peking inspirert and

En av mine absolutte favorittretter er peking and. Jeg har spist denne ganske mange ganger i Kina tidligere og vet hvor mye jobb som ligger i Anden
Andebryst

Andebryst

Pass på at steketermometeret ikke går helt igjennom brystet, men at det stikker skrått inn i midten av brystet for å måle kjernetemperaturen
Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Honning-glassert andebryst med smak av jul

Honning-glassert andebryst med smak av jul

Noen ganger handler vi litt ukritisk, og mye godt havner i fryseren, så med jevne mellomrom gjelder det å dukke nedi skuffene og bruke noe av det som blir lagret der
Hvor ble oksesteken av?

Hvor ble oksesteken av?

Og nå over til rock and roll. Bland smør, finrevet pepperrot og persille i en skål. Stek kjøttet på 150 grader i 2 timer, eller til kjernetemperaturen er 70 grader. Hvis du vil ha det rosa skal kjernetemperatur være 65 grader. André Brunel Côtes du Rhône Cuvée Sommelongue 2013 er et veldig bra valg til steken
Påskemat

Påskemat

Vel, eg sjekka kjøleskapet, og fann ut at eg hadde chevre, løk og reddikar liggande, og når sant skal seiast sang reddikane også på siste verset
Stangekylling med frisk agurk-mynterelish

Stangekylling med frisk agurk-mynterelish

While the chicken roast peacefully in the oven and turn to the juiciest chicken meat, you can start to prepare the cucumber-mynterelish that gives a nice and fresh sauce