Etter en time er kjernetemperaturen ca 70 grader. I løpet av denne tiden øker kjernetemperaturen sakte men sikkert til 85 grader. 00 skru opp temperaturen til 110 grader (kjernetemp ca 85). 00 skru opp temperaturen til 150 grader (kjernetemp 90-92). 30 skru opp til 210 grader (Kjernetemp 96). Steke ribben i 1 time Etter en time er kjernetemperaturen ca 70 grader
et perfekt andebryst bør ha en kjernetemp på 57 grader. Andebryst er vell ikke noe man kan kalle hverdagsmat…Dette er noe man velger til en spesiell anledning
La kjøttet hvile i 15 minutter før du skjærer i det – da vil kjøttet ha en kjernetemp. Når kokken virkelig er i slaget, så disker han opp med et gourmet-måltid
Stek kalkunfileten videre i stekeovnen ved 120 gr til kjernetemp på ca 58-60 gr i ca 45-60 min. ca 800 g kalkunfilet150 g smør1 ts hakket gressløk1 ts hakket persille1 ts hakket timian1 ts hakket estragonsalt7nykvernet peppersmør til stekingLegg kalkunfileten med skinnsiden ned og skjær den gjennom slik at den blir halvparten så tykk
vess du no har ei rå skinkesteik, så tar du å krydre den godt med salt og pepper, pakke den in i folie og sætt den i ovn på 175 grader med et steiketermometer te at den har en kjernetemp på 72 grader
Skulle kanskje lagt en dag til da kjernetempen var bare null grader da det ble lagt i UDS'n. Da det er vanskelig/umulig å få tak i svinenakke her i Natal, tenkte jeg denne gangen å prøve med et lår
Etter en drøy time er kjernetempen ca 74 grader og det er klart til fortæring. Her er en oppskrift fra Karibien som viser hvordan kinesisk mattradisjon har påvirket den karibiske