Kjernetemp oppskrifter

Lammelår

Lammelår

Tok låret ut når det hadde en kjernetemp på 70 gr. Lammelår. 25. 03. 2016 kl. 17. 22 i. 4. Lam og kyllingretter. 2 kommentarer
0 0
Urtefylt kalkunfilet med appelsinsjy

Urtefylt kalkunfilet med appelsinsjy

Stek kalkunfileten videre i stekeovnen ved 120 gr til kjernetemp på ca 58-60 gr i ca 45-60 min. ca 800 g kalkunfilet150 g smør1 ts hakket gressløk1 ts hakket persille1 ts hakket timian1 ts hakket estragonsalt7nykvernet peppersmør til stekingLegg kalkunfileten med skinnsiden ned og skjær den gjennom slik at den blir halvparten så tykk
15 0
Picanha

Picanha

Hvis man steker på høyere temp derimot, vil kjernetempen som regel stige litt under hviletiden. Tok av kjøttet på 66 grader kjernetemp
2 0
Pulled pork av svinelår

Pulled pork av svinelår

Skulle kanskje lagt en dag til da kjernetempen var bare null grader da det ble lagt i UDS'n. Da det er vanskelig/umulig å få tak i svinenakke her i Natal, tenkte jeg denne gangen å prøve med et lår
2 0