Fordel kremen over hele den tidligereundersiden. mai forsøkte jeg meg på å lage Kvæfjordkake (for mange kjent under navnet «verdens beste») for første gang imittliv
Mulig det var den rødhvite, kjente produsenten, men det husker jeg ikke lenger. Så har man da forsøkt seg litt frem og tilbake, prøvd andres oppskrifter, kombinertlitt, forbedret litt, og kommet opp med den man synes er aller best sjøl
Ungene kom straks ned når de kjente lukta så noe riktig må jeg ha gjort. Nybakte scones er perfekt til helgefrokosten og i dag ble det varme scones med syltetøy til frokost for både store og små
Et lite kunstverk av kjente, kjære, familiære smaker, men med en moderne vri. Etter en uke med trusler og bestikkelseri god Gudfaren-stil har jeg nå fått has på kokkens oppskrifter
Ivano, Luisa, Federico og Michele ønsker velkommen til Bologna i Norge. Å være matblogger har sine fordeler, som å bliinvitert på middagtil den italienske ambassadøren, når verdens beste pastakokk kommer på besøk til Norge
Å sånn holde hun på hele dagen. Jeg tror denne jenta kunne ha flytta inniKaptein Sabeltanns verden. I går kom Martine hjem og det første hun gjør er å finne frem sin bærbare dvdspiller og iPod
Hele to - to og en halvtime etterpå kom samme bildurentilbake. Det produktet skulle visst ta all verdens rust, i hvertfall den rusten som hadde sartt seg på grillen på bilen